Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 1818

Tema: vBET rimta klaida Rasta!

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,

Man reikia prieigos prie jūsų admincp ir ftp .. Prašome siųsti PM man su šiais duomenimis.

Aš bandys surasti problemą.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Jūs turite PM.
    Linkėjimai

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Radau plugin su klaida .. dabar aš bando rasti išeitį.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

prašau, tik žiūrėti į savo PM

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

sąskaita nebeveikia, nes multipe IP aptikimo, dabar sąskaitos prisijungimo vėl dirba .. jūsų beveik ten

Linkėjimai

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai, kad po darbo šiuo klausimu mes nustatėme, kad nėra klaidų vBET čia. Jis yra, nes jūsų forumas naudoja vBulletin 3.6 ir vBET oficialiai palaiko vB3.8

Bet kokiu atveju mes rado būdą, kaip padaryti jį dirbti dar nėra oficialiai palaikoma vBulletin 3,6: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Šie pokyčiai jau yra padaryti jūsų forume.

Atkreipkite dėmesį, kad dar išverstas archyvo puslapių forumuose neveikia. Tai yra dėl vBulletin klaida paklausti vBulletin komanda ją išspręsti. Jei galite pridėti bet parametras forumas archyvas puslapį (tai vienas F-), Tada tuščias puslapis. Aš turiu galvoje parametrai - net X = y ir ji sugenda netgi su vBET neįgaliesiems. Taigi, šiuo atveju jūs turite užduoti vB komanda ištaisyti savo klaidą ir, matyt, vertimai bus pradėti dirbti (viskas yra gerai archyvas pagrindinės ir siūlai puslapiai).

Nes nebuvo jokio vBET klaidą perkelti gija skyrių "Trikčių diagnostika.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Atkreipkite dėmesį, kad dar išverstas archyvo puslapių forumuose neveikia. Tai dėl vBulletin klaida paklausti vBulletin komanda ją išspręsti
    Jie man pasakė, jį pašalinti, nes viskas veikia prieš vBET mod.

Atkreipkite dėmesį, kad dar išverstas archyvo puslapių forumuose neveikia?
    Argi ne jūs ją išspręsti?

Kas taip skiriasi 3.6.12 ir 3,85? Pagrindiniai pakeitimai yra susiję su socialinių tinklų, man atrodo, kad 3 lyginant vb vb 4, šiek tiek daugiau pastangų iš jūsų pusės būtų ne skauda ne?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Lygiai taip, kaip aprašiau apie klaidą diskusijos. Jie tiesiog Grynųjų pinigų jums toli. Gal todėl neteisingą klausimą desription. Tai ne vBET kaltės - originalus archyvas darbo baudą. Vertimas forumas archyvas puslapiuose neveikia ir ji neveiks, nes vBulletin crasches puslapį, jei URL yra addes Bet kurio parametro. Ir tai nėra vBET? Galite dissable vBET pridėti į URL x = y ir jums vis tiek teks crasched achrive forumo puslapyje.

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •