Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 33 FirstPirmas 123
Rezultatai 21 į 2626

Tema: Pavadinimo vertimas į vBadvanced sutrumpinta (Naujausios temos)

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Tu negali man duoti kai kurių kitų sprendimų? Norėčiau DoItMyself, kad ateityje aš žinoti, ką daryti, be grisus bet kam, kas atnaujinti.

Kaip ir sakiau, viskas, ką aš turiu padaryti, kad ištaisyti klaidą, spustelėkite Redaguoti (lietimui jautrus nieko), tada išsaugokite gauti pavadinimą veikia tinkamai.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Norėčiau ją išspręsti pačiam, duok man keletas variantų, kad galiu pabandyti, kai aš spustelėkite redaguoti gija (I nelieskite nieko), tada paspauskite Saugoti viskas veikia puikiai prasme, kad tai rodo, teisę.
    Jei teisingai suprantu - kai pavadinimas yra suskirstytas ir jums redaguoti ir išsaugoti, nekeičiant nieko, tada tai ištaisyti? Ir kaip atrodo nauja gija - yra susmulkintos arba OK?

Taip pat - aš vis dar laukia prieigos duomenys, kad galėtų išspręsti šią problemą. Šiuo metu jūs laikykite jį sau. Prašome PM prieigos duomenys, kad galėsime išspręsti problemą ir uždarykite.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Tu negali man duoti kai kurių kitų sprendimų? Norėčiau DoItMyself, kad ateityje aš žinoti, ką daryti, be grisus bet kam, kas atnaujinti.

Kaip ir sakiau, viskas, ką aš turiu padaryti, kad ištaisyti klaidą, spustelėkite Redaguoti (lietimui jautrus nieko), tada išsaugokite gauti pavadinimą veikia tinkamai.
    Dar kartą - mes turime prieigą prie jūsų forumą. Mes pirmiausia reikia rasti problemos priežastis gali nustatyti. Ir mes atrodys sprendimą, kuris bus įtraukti į kitą spaudai - todėl mes užpildyti rasti sprendimą, kuris nereikalauja jokių pakeitimų kiekvieno atnaujinimo.

Šiuo metu mes negalime suteikti jums DoItYourself sprendimas, nes mes neturime tirpalo ir esate ūkyje mus rasti. Jei norite ją išspręsti, prašome mums galimybę. Jei žino apie saugumo klausimus, tada prašome laikinai mums sąskaitas, arba keisti slaptažodžius, kai laikinai, arba sukurti savo forumą tyrimo instancijos atgaminti klausimas.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 10-08-10 prie 00:10. Priežastis: klaidos

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Jei teisingai suprantu - kai pavadinimas yra suskirstytas ir jums redaguoti ir išsaugoti, nekeičiant nieko, tada tai ištaisyti? Ir kaip atrodo nauja gija - yra susmulkintos arba OK?

Taip pat - aš vis dar laukia prieigos duomenys, kad galėtų išspręsti šią problemą. Šiuo metu jūs laikykite jį sau. Prašome PM prieigos duomenys, kad galėsime išspręsti problemą ir uždarykite.

Padaryti jį dirbti.

1. Spustelėkite Redaguoti
    2. Nieko nedaryti
    3. Tiesiog išsaugoti
    = Dirba 100% reiškia, kad nieko neveikia!!
    Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 19-08-10 prie 08:52.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Tai gal jau yra išspręsta, ir tai, ką matote, tai tik talpyklą blogas rezultatas nuo ankstesnių versijų. Prašome pasakyti, kaip ji veikia visiškai naują temą - rezultatai Gerai, tada (be šio manekeno redaguoti žingsnis). Jei Gerai, tada aš manau, kad šis klausimas nebėra ir mes galime uždaryti šį klausimą

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Nėra atsakymo - taip, aš suprantu, kad yra išspręstos. Jei ne, prašome rašyti čia, ir aš vėl atidaryti šią temą.

Pradžia 33 FirstPirmas 123

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •