Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1012

Tema: Vbet sulaužyti mano forumas

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Default Vbet sulaužyti mano forumas

Kai i leistų vbet, kai Puslapiai Temos įrankiai meniu pertraukos, ty siūlų viršuje nuorodą - meniu pertraukos lašas, lašas žemyn dingsta, tai grįžta, jei išjungiu vbet.

Antra Temos įrankiai sriegio dugno nėra tai piktogramos, jie atrodo, jei išjungiu vbet. Tačiau Temos įrankiai neturėtų pasirodyti visai apačioje ir dont apie visus savo kitus puslapius.

Galiausiai "Post Reply" piktograma pradingsta. Vėlgi, tai klaidų pataisymai, jei išjungiu vbet.

Visi 3 klaidų atsitikti ir tame pačiame puslapyje.

Tai įvyksta tik svečiams. Ačiū.

Čia - Amžinąjį "įgyjančioji tinklo adresas" tinklo plokštė - Kompiuteriai sultys

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Štai ką puslapyje turėtų atrodyti;

Įgyti tinklo adresas ir daugiau - Kompiuteriai sultys

Temos įrankiai išskleidžiamajame viršuje puslapio darbų Atsakyti piktograma yra ir botton Temos įrankiai nerodomas.

Kaip ir sakiau, jei i išjungti vbet visi puslapiai atrodo kaip šis / \\

Jeigu aš vbet kai kuriuose puslapiuose ir atrodo kaip pirmas pavyzdys, todėl vbet pertraukas, kaip atrodo ir veikia mano forumas.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Ar tai atsitinka, kai Viso failų talpyklos, Svečias įjungtas, ar nesvarbu?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Jei i išjungti visą failų talpyklos, tai veikia puikiai.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai - mes žinome priežastis dabar. Atsiprašome už bėdų - Ši funkcija dar beta stadijoje, mes neturėjo klausimais visuose mūsų serveriuose, bet matau, kad kai kurie klausimai yra ONE. Todėl patikrinkite, ar mes turime prieigą prie savo Admin CP ir FTP. Aš jau matau, kad jūsų skaldytų puslapyje nėra - kai kurie scenarijai turi tai patikrinti, kodėl.

Taip pat prašome pirmiausia pabandykite tiesiog pašalinti tinkamą talpyklą failą (rasite jį / Vbet_guestcache / EN / katalogas - jums turėtų atpažinti pagal pavadinimą - jis ne tik pašalinti visus failus įtraukti ten. Galbūt vB tik sukurtas toks puslapio dėl kokios nors priežasties ir vBET talpyklos jį ir dabar yra įrodoma talpyklos. Jei tai atsitiks dar kartą po to, kai talpyklos kliringo - siųsti mums pasiekti informaciją ir mes ją išspręsti.

Kitas būdas, kodėl tai gali atsitikti taip, kad kažką pakeisti savo rezultatą, po to, kai mes talpyklos. Ne kas tikrai juo tiki, tai tokiu atveju visi puslapiai būtų tuo pačiu klausimu. Taip pat matau trūksta svarbių JS skriptus ir tokius dalykus tiesiog šablonus dinamiškai visa produkcija.

Taigi - prašome patikrinti talpyklą kliringo ir suteiks mums produkcija.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Gerai, kad aš išbraukta puslapį ir talpyklos vėl puikus.

Taigi mano vbet išsaugo visą forumą, ne tik išverstų puslapių?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Ar galiu pašalinti visus anglų puslapius?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai - taip, kaip suprantu, nėra klausimas. Priežastis buvo vBulletin savaime, be kokios nors priežasties puslapį, kai kurie scenarijai (gal jūs nekeitėte konfigūravimo).

Talpyklos išvalytas ir dirba gerai dabar su Svečių failų talpyklos sureguliuoti apie. Klausimas išspręstas ir perkelti jį į skyrių "Trikčių diagnostika.

Šiuo metu mes ne turėti galimybę netaikyti normalus puslapių, tačiau mes galime jį įtraukti. Prašome atidaryti naują temą prašymus, kad funkcija

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Jis vis dar tai daro, kai kurie puslapiai, o ne kiti, jei botas yra pirmasis puslapis išsaugo su klaidomis, kaip paaiškino, jeigu vartotojas yra pirmojo puslapio išsaugo ok.

Aš manau, tai yra, nes botas negali vykdyti Ajax, todėl ji mato šiek tiek skiriasi nuo normalios naršyklės puslapio.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Ne - tai ne todėl, kad įkrovos negali vykdyti Ajax. Nes atlikti Ajax jums Ned scenarijų įtraukti HTML produkcijos. Visa nebeįvyksta remiantis HTML pirmą HTML išėjimas (vaizdas medis pasikeitė ir tt)

Atrodo, kad savo forumo batus tiesiog gauna kitą išvesties, kad normalus Svečiai. Ir šiuo metu vBET visi svečiai, kaip pačios būtybės. Ar galite pasakyti jums naudoti tam tikras specialias mod arba kai vBulletin konfigūracija, kuri nustato ar svečių įkrovos, ir tokiu atveju grąžina kitoks rezultatas?
    Jei mes randame, kaip tai padaryti jūsų forume mes galime tiesiog sukurti skirtingus batus ir normalus Svečiai talpyklos failus, o dabar - visi svečiai tik mūsų Pilnas failų talpyklos funkcija svečiai, ir mes talpyklą, kurią mes gauname. Taigi šiuo metu galite:
    - Išjungti šią funkciją
    - Sutinku, kad dabar visi svečiai matys tą patį, nesvarbu, yra auliniai batai arba žmonių
    - Išjungti funkcionalumą, kuris suteikia jums įvairių produkcija batai

Kaip rašiau - mes galime valdyti tai, jei mes žinoti, kaip batai yra nustatomas jūsų forume.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •