Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 45 FirstPirmas ... 2345 PaskutinisLast
Rezultatai 31 į 4043

Tema: Išleisti vBET 3.3.4

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Taip, aš suprantu tai. Aš tikrai tikiuosi, Michael galima rūšiuoti.
    Nėra probs. Aš tiesiog rodo tai, nes kai aš paleisti į vakar panaši problema, buvau sutiktas su tyla čia. Spėju, bendruomenės nariai padeda vienas kitą? Aš asmeniškai nebūtų bandoma iš esmės pagerinti, jei aš žinojau, parama buvo nesiruošia būti prieinama per ateinančius 6 ar 8 valandas ar daugiau.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Thanks Steve vyras!! Aš tikrai vertiname tai!!

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Aš skubiai reikia pagalbos. Po atnaujinimo, aš tai ant mano forumas klaida:

Įspėjimas: array_merge () [function.array-sujungti]: Argument # 1 [kelias] masyvas / global.php (400): eval () 'd kodą on line 1153

Mano visą forumą visiškai messed up. Dėl tam tikrų priežasčių tai atsitinka, jei tik nesate prisijungęs. Taigi svečiai. Jei prisijungęs, viskas yra gerai.

EDIT: Gerai supratau, kad po to, kai aš neįgaliesiems Naudoti Viso failų talpyklos svečių (BETA!) "viskas yra gerai. Taigi čia turi būti kažkas negerai ten. (Aš chmod 777-R vbet_guestcache)
    Prašome atidaryti naują temą šioje pranešimus apie klaidas. Mes galėsime valdyti šį ten.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by steve View Post
    Gerai, man reikia slopinti PHP klaidų, talpyklos buvo patikrinti failą amžiaus failų, kurie neegzistavo ir buvo bugging,. Failų talpyklos yra nuostabus to, jei jūs galite naudoti ją, jūs papratimas regret it.
    Tai yra tikslas - mes ne patikrinti, ar failas egzistuoja, kad būtų išvengta nereikalingų IO operacijos. Pagal PHP manual (PHP: filemtime - Rankinis) Funkcija filemtime grąžina klaidingą ne esamus failus. Mes nežinojo apie kokių nors klaidų pranešimų - pagal šį vadovą funkcija neturėtų siųsti bet kuriuo atveju ne esamo failo klaidas. Ar galite, prašome atidaryti naują temą Troubleshoting arba pranešimus apie klaidas, kad jūsų klaidos pranešimų, pavyzdžiui?

Visiems - prašome netraktuoja šioje temoje kaip tik apie šį vBET versija. Bėdų ar klaidų - rašykite atitinkamuose skyriuose. Mes negalime valdyti savo problemas, jei šie bus čia.

Text automatically translated from: Vietnamese to: Lithuanian
    Translated text
    Aš atnaujinau nuo 3.3.4 iki 2 dienų. Pirmąją nuorodą "Google" Atsiuntė ne tiek, kiek kiekvieną dieną, o šiandien pamačiau mažėja. Aš nesuprantu, kodėl, nepaisant visų pranešimų temas ir vis dar auga normaliai. Kas panašus į mane?
    Aš sumažėjo nuo 145.000 iki 139.000 nuorodos "Google"
    Original text

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by haiduongbk View Post
    Translated text
    Aš atnaujinau nuo 3.3.4 iki 2 dienų. Pirmąją nuorodą "Google" Atsiuntė ne tiek, kiek kiekvieną dieną, o šiandien pamačiau mažėja. Aš nesuprantu, kodėl, nepaisant visų pranešimų temas ir vis dar auga normaliai. Kas panašus į mane?
    Aš sumažėjo nuo 145.000 iki 139.000 nuorodos "Google"
    Original text

Vienintelė priežastis, tai būtų galima padaryti vBET (bet ne per tokį trumpą laiką), jei kai kurie išverstų puslapių nesukuria. Jei rasite, kad kai kurie puslapiai yra nepasiekiamas - atkreipkite dėmesį mums. Jūs galite rasti jį į žiniatinklio tvarkytojams.

Translated text
    Dėka Michal. Aš po jo daugiau laiko. ir mokytis priežastis.
    Original text

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by haiduongbk View Post
    Translated text
    Dėka Michal. Aš po jo daugiau laiko. ir mokytis priežastis.
    Original text
    Daugiausia bendrų, kad žmonės pamiršo, kad jie padarė pakeitimus robots.txt 2-3 mėnesiais anksčiau (taip "Google" reaguoja tokiu laiku - galima greičiau, jei turite super aukšto Page Rank). Taip pat kartais žmonės atrodo "Google" paieškos rezultatai - kai yra tik apytiksliai indeksuotų puslapių skaičių, o ne realus. Taigi derinimas gali pasikeisti geriau ir tai nereiškia, kad bet kokia jūsų puslapiuose buvo pašalintas iš indekso. Taip pat - "Google" yra didžiulis ir daug duomenų bazių, kurios laikas nuo laiko yra atnaujinami, pakartoti ir tt - tai gali būti tik darbo "Google" duomenų bazės algoritmai. Taip pat "Google" keičia savo indeksavimo algoritmus ir ty tai yra įmanoma, kad kai jūsų jau indeksuojami puslapių dabar yra laikomas dvigubo turinio (ty daugelis valstybių puslapių yra 99% paties) ir pašalinamas iš indeksų.

Tol, kol jūs nematote daug klaidų jūsų įrankių webmasters galite manyti, kad ji yra tik kaip "Google" bendradarbiauja. Tačiau jei matote klaidų - tada jis yra jūsų pusėje, ir tada jums turėtų reaguoti.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Ten turėtų būti, nėra tokio dalyko kaip neigiamo veiklos poveikio, nes failų talpyklos. Jis yra, nes Failų talpyklos nėra auga ... Mes sukurti atskirą failą kiekvieną prašymą URL. Taigi, kiekvienas failą talpyklos tiesiog statinis HTML failo (talpyklos produkcija prašymą). Kai jūsų serveris išsaugo daugiau ir daugiau vBET, tiesiog sukuria vis daugiau ir daugiau failų. Taigi kiekvieną kartą, kai toks failas yra nuskaitomas:
    1. Ji yra skaitoma tik rezultatas, šiuo konkrečiu URL
    2. Mes net nereikia skaityti į atmintį - tiesiog srautas kliento naudojant PHP funkcija: readfile

Dėl, kad, net jei jūsų rezultatas puslapis yra tikrai didelis - taip failą talpyklos taip pat didelis, jis neturi neigiamo veiklos poveikio, nes jis bus tiesiog srautas šį vieną failą, be net skaityti visa tai į atmintį. Taigi pamatysite privalumus ne trūkumai.
    Hrmm, Man patinka idėja spartinimo išverstas duomenis, bet ar nebūtų efektyviau, jei jis naudojamas kaip memcache kažką? Vietoj skaityti duomenis iš disko, tai jį perskaityti iš atminties.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    Hrmm, Man patinka idėja spartinimo išverstas duomenis, bet ar nebūtų efektyviau, jei jis naudojamas kaip memcache kažką? Vietoj skaityti duomenis iš disko, tai jį perskaityti iš atminties.
    Remti esamų talpyklą bibliotekų iš TODO sąrašo. Be to, svečiams failų talpyklos gali būti tikrai didelis didelis forumuose. Per didelis, kad laikyti jį vien tik atmintyje - mes ieškosime sprendimų, kurie leis sujungti privalumai išlaikyti cache atminties ir disko.

Pradžia 45 FirstPirmas ... 2345 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •