Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 1043

Tema: Išleisti vBET 3.3.4

Rodinys su gijomis

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Daugiausia bendrų, kad žmonės pamiršo, kad jie padarė pakeitimus robots.txt 2-3 mėnesiais anksčiau (taip "Google" reaguoja tokiu laiku - galima greičiau, jei turite super aukšto Page Rank). Taip pat kartais žmonės atrodo "Google" paieškos rezultatai - kai yra tik apytiksliai indeksuotų puslapių skaičių, o ne realus. Taigi derinimas gali pasikeisti geriau ir tai nereiškia, kad bet kokia jūsų puslapiuose buvo pašalintas iš indekso. Taip pat - "Google" yra didžiulis ir daug duomenų bazių, kurios laikas nuo laiko yra atnaujinami, pakartoti ir tt - tai gali būti tik darbo "Google" duomenų bazės algoritmai. Taip pat "Google" keičia savo indeksavimo algoritmus ir ty tai yra įmanoma, kad kai jūsų jau indeksuojami puslapių dabar yra laikomas dvigubo turinio (ty daugelis valstybių puslapių yra 99% paties) ir pašalinamas iš indeksų.

Tol, kol jūs nematote daug klaidų jūsų įrankių webmasters galite manyti, kad ji yra tik kaip "Google" bendradarbiauja. Tačiau jei matote klaidų - tada jis yra jūsų pusėje, ir tada jums turėtų reaguoti.
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Lithuanian
    Translated text
    Savaitės praėjo skaičius mano svetainėje Google beveik nepasikeitė ir net labai mažas aukštyn ir žemyn, bet negalėjo pasiekti skaičius 145 000 (darbo savaites ten). Prieš 2 dienas jį nuolat 145.000. Ir šiandien yra 143.000. Aš ne nustatyti ar pakeisti failą robots.txt po 6 mėnesių. ir mano robots.txt failo sukonfigūruotas taip:
    User-agent: Mediapartners-Google *
    Disallow:
    Atnaujintas puslapis Svetainės medis statusą, yra parodoma kaip sėkmingas, tačiau URL pateikti augimas buvo URL žiniatinklio indekse kad atstumas yra sumažintas dieną. Aš nežinau, kas nutiko man, Ar galite padėti man, kodėl? Priežastis Aš nežinau iš kur. Norėčiau naudoti apie mėnesį, tačiau vBET 2,10 nebuvau vBSEO Sitemap Generator konfigūracijos Jūsų gidas čia) Bet kai aš įjungti komercinė versija 3.3.3 man buvo įdomu ir skaityti vadovą config failą struktūra. Iš pradžių su 3.3.3 radau labai džiaugiamės, apie nuolat auga indeksas "Google". Kadangi atnaujinti 3.3.4, turi būti atlikti, kaip šis. Aš nežinau, kodėl vėl? Tikimės, kad jums padėti. tik 19 klaidų pranešimo metu iš mano svetainės Google Webmaster įrankiai
    Original text
    Paskutinį kartą redagavo haiduongbk; 02-07-10 prie 01:51.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •