Gaunu šį naujausių temų vbadvanced
langtitle = sk] F..
bet nustato?
Gaunu šį naujausių temų vbadvanced
langtitle = sk] F..
bet nustato?
Paskutinį kartą redagavo vBET; 18-06-10 prie 10:21. Priežastis: BBCode korekcijos
Aš ne rašyti, kad ankstesnį postą, manau, kad problema šiame forume
Parašiau šį
langtitle = sk] F..
Paskutinį kartą redagavo vBET; 18-06-10 prie 10:22.
LabasForume nėra problema - jūs tiesiog neteisinga langtitle BBCode - neuždarydami. Taigi - šiukšlių, šiukšlių iš. Aš tiesiog redaguoti savo žinutes būti tikri, kad nėra skaldytų BBCodes
Apie klausimą, kas vBET versiją jūs naudojate? Paskutinis versija turėtų automatiškai išspręsti šią problemą. Prašome URL tiksliai puslapį, kur mes galime matyti.
tai rodo, kad kaip tik vbadvanced neseniai išverstas temas
Jums už klausimą neatsakė![]()
3.3.4
Aš ne įdiegti, kad specialų įjungti, kad jums padarė, aš manyti, kad?
Ypatinga tik VBA dinamika. Kiti nereikia. Galite prašome įsitikinkite, kad šis įjungti, kurias jūs naudojate, naudojant global_complete kablys? Ar šių puslapių, yra perskaičiuojami? Prašome suteikti man URL į puslapį, kur galiu pamatyti savo problemą.
Prašome patvirtinti, tai yra tas pats klausimas, kaip jūs jau aprašyta čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...nt-topics.html
Jei taip, tada mes uždaryti šį vieną ir toliau ten, nes ten yra ilgesnis diskusijų.
Nr patvirtinimo - manydamas, kad tuo pačiu klausimu ir uždarymo šį vieną. Tuo atveju, jei ji nėra, prašome rašyti čia ir jis bus atidarytas.