Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Ačiū už vbet, tačiau aš pastebiu, kai keista problema su cmps_index puslapis

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Default Ačiū už vbet, tačiau aš pastebiu, kai keista problema su cmps_index puslapis

Ačiū už vbet, tačiau aš pastebiu, kai keista problema su cmps_index puslapį.
    Aš turiu pervadinta į bindex.php cmps_index.php pag. Bet kai aš bandau spustelėkite trnalstor pavyzdžiui, arabų, tai rodo supjaustyti nuorodą kaip

kuri tariamai

Ir tai yra tas pats visiems vertimas. ką man daryti, kad ištaisyti šią klaidą. ačiū iš anksto.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

vBET gabalai index.php url - Štai kodėl jūs turite šią problemą. Norėdami greitai nustatyti, prašome:
    1. Redaguoti failą / Includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    2. Ieškoti:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('index.php','',$address);

2. Pakeisti:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'/index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('/index.php','/',$address);

Prašome patvirtinti tai padeda. Mes įtrauksime jį į kitą spaudai, todėl galite būti ramus apie tai per atnaujinimai

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Aš esu neteisus. Tai yra originalus index.php pervadinta į bindex.php ir mano cmps_index.php index.php.
    Mano vertėjas index.php (iš pradžių cmps_index.php), atrodo, dirba gerai, bet neveikia bindex.php (iš pradžių index.php).

Ir aš negaliu rasti šio kodai / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    jei (klaidingas! == strpos ($ adresas, "index.php") & & klaidingą === strpos ($ adresas, / Archyvas / ")) {
    $ Adresas = str_replace ('index.php','',$ adresas);
    }
    Tai, ką aš turiu, / / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    jei ($ indeksas = strpos ($ adresas, "index.php")) {
    $ Adresas = str_replace ('index.php','',$ adresas);
    }
    Prašome atsakyti artimiausiu metu.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai - tai kodas, kuris jums rasti vieną. Aš jums davė kodą iš versija nėra išleistas dar. Bet nenaudokite jo, nes šis klausimas yra kažkas, kad jums apibūdino pirmą vietą.

Apie aktualiu klausimu. Pirma - įsitikinkite, kad tai nebus padaryta kai vBSEO parametrus (pavyzdžiui užsakymą perrašyti ar kažkas).

Kai būsite tikri, kad tai ne vBSEO, tada prašome PM savo forumo URL ir prieigos duomenys, admin CP, CP ir FTP vBSEO - turės patikrinti, ją vietoje.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Nes jis nuėjo PM - patvirtinti, klausimas gali būti uždarytas?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Nėra patvirtinimas - uždarymo klausimas. Tuo atveju, jei jis vis dar aktyvus atsakykite čia ir bus atnaujinti.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •