nėra traslation
nėra traslation
Sveiki,
išbandyti šį sprendimą http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post9
forumas kalba parinktį admincp -> vBET-> pagrindinis
Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 13-06-10 prie 13:19.
1. Jūs ne pūdymas diegimo instrukcijas. , Jūs privalote susikonfigūruoti Forumas kalbos variantas. Tiesiog konfigūruoti mod >>>>>>>> Aš
2. Jums negerai "Google" vertimo API raktas, - nustatyti atitinkamą vertę arba pašalinti (nepatartina - tiesiog nustatyti, kad jis tinkamai) >>>>>>>> Aš jį ir nustatykite ją
3. , Dėl kažkokių priežasčių jūs buvo užblokuotas "Google" > "Google" indeksuoja mano svetainės, bet kaip aš žinau, kad mano svetainė yra blokuojama
Indeksavimas nieko raštu.
tikriausiai jums buvo užblokuotas "Google".
prašom googletest.php failą ir įdėti jį į savo serveryje:
Čia jūs turite visą tirpalą (su miesto kodu)
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
Rezultatas
Nuo vertimo bandymas
Bandymo rezultatas:
Bandymo klaida: Nėra URL rinkinys!
Sveiki,
Tai ne vBET klaida, tai yra iš CURL klaida.
jums reikia rasti google tirpalas "nėra URL rinkinys curl klaidos".
Aš tikrai neturiu supratimo
Bet ką aš norėčiau žinoti
tai yra problema ateina iš serverio nustatymą?? arba kai kur?
Kaip matote, galite gauti klaidos iš CURL biblioteka - Taigi turite ieškoti atsakymo CURL srityje. Pirmiausia įsitikinkite, kad jūs išbandyti su atitinkamu kodu - kad nebuvo jokių papildomų požymio įdėti per klaidą (kaip įvesti anksčiau įrašyti). Šis bandymas kodas taip pat yra vBET paketas / Do-not-upload/tools/googletest.php.
Atkreipkite dėmesį, kad mes teikiame čia vBET paramą. Jei klausimas nėra susijęs vBET mes neturime tolesnius tyrimus, priešingu atveju mums būtų išspręsti jokių problemų bet vaikams. Tai ne mūsų vaidmuo. Dabar jūs žinote, kur problema egzistuoja. Prašome ištirti tai. Mes esame atsakingi tik už vBET kodas ir, jei kas nors nepavyksta už jos ribų, mes tiesiog negali būti atsakingas už tai.
Aš mažai savo klaidos pranešimo "Google" ieškoti ir radome 1 užuominą apie klaidinga statinio pavadinimų - tai yra, kodėl aš prašau jus vėl patikrinti savo bandymo kodas. Nerado jokių kitų patarimų. Pabaigoje, prašome tiesiog kreipkitės į prieglobos paslaugų teikėjas išspręsti jūsų serverio klausimais. Tai gali būti dėl serverio konfigūracijos lygiu, jis gali būti CURL biblioteka klaidą. Negaliu pasakyti.