Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 88

Tema: Parama žodis esclusions!

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Exclamation Parama žodis esclusions!

Mano svetainė yra ne anglų, bet aš naudoju anglų daug techninių terminų, kad aš nenoriu išverstas, galite padaryti žodį atskirties langelį, kad galiu pridėti žodžiais aš nenoriu išversti?

PS. Automatiškai verčiamos dirbti tik tada, kai aš -> Visada pasitiki "Google"

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Galite naudoti BBCode notranslate jūsų pranešimų - tie punkto teksto dalis nebus verčiamas. Prašome pasakyti, ar tai bus jūsų poreikių dalį padengė.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad tokios atskirties gali būti potencialiai žalingas:
    - Jei lengvas būdas gali panaikinti pranešimą, jei netaikoma žodis Kitaip tariant
    - Jei saugus pirmą klausimą gali imtis partijos veiklos išteklių

Apie vertimus kitomis kalbomis parašytos žinutės - jie yra darbo, kaip turėtų būti, tiesiog reikia išmokti
    Prašome atidžiai perskaityti kitų variantų aprašymas. Taip pat žiūrėkite čia:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Tai yra tik darbo, kaip ji buvo sukurta Jei turite kokių nors klausimų, prašome tiesiog paklausti
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 09-06-10 prie 11:48.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Kadangi aš paleisti Techninis forumas ir kai tokius žodžius kaip Orange Box ir / arba nužudyti įrankis neturi būti verčiami, tai tapo problema man, personalo nariai nėra jokių problemų su vadovo BBCodes bet kas yra 143k vartotojams manyti, kad padaryti?

Manau, kad žodis atskirties langelis turi.

Kai aš sakau, Orange Box aš nenoriu pasakyti, spalvos, nei straipsnyje, tačiau jos pavadinimą, John Doe ne versti, nes tai pavadinimas ir Google žino.

Kaip automatinio vertimo, aš raštuotas, kodėl ji ne visada versti tik naujiems vartotojams automatinio vertimo, nes jie pasirinkti savo kalbą registracijos metu, bet senas vartotojams ne taip, tai reiškia, kad nėra jų auto. Tai taip pat turi būti sprendžiami.

Paskutinis, bet ne mažiau, vadovas bbcode kodėl gi ne jums pridėti piktogramą su kalbų kodai atsakymą lange taip, kad ji būtų daug lengviau | intuityvus n00b vartotojai spustelėkite jį skinti savo norimą kalbą įvyniojimas.

Linkėjimai

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Kadangi aš paleisti Techninis forumas ir kai tokius žodžius kaip Orange Box ir / arba nužudyti įrankis neturi būti verčiami, tai tapo problema man, personalo nariai nėra jokių problemų su vadovo BBCodes bet kas yra 143k vartotojams manyti, kad padaryti?

Kai aš sakau, Orange Box aš nenoriu pasakyti, spalvos, nei straipsnyje, tačiau jos pavadinimą, John Doe ne versti, nes tai pavadinimas ir Google žino.
    Mes apsvarstyti kai kurie sprendimai ir patikrinkite jos veiklos poveikio. Pabaigoje poveikis bus 0, jei nėra naudojami Dar šiuo momentu aš matau keletą klausimų šioje srityje.

Kaip automatinio vertimo, aš raštuotas, kodėl ji ne visada versti tik naujiems vartotojams automatinio vertimo, nes jie pasirinkti savo kalbą registracijos metu, bet senas vartotojams ne taip, tai reiškia, kad nėra jų auto. Tai taip pat turi būti sprendžiami.
    Prašome atidžiai skaityti visus aptikimo parinktis, kaip buvo siūloma anksčiau. Tai ne taip, kaip jūs manote. Vartotojai neturi nustatyti savo numatytąją kalbą, jei jūs naudojate tinkamą aptikimo strategija (su "Google"). vBET suteikia jums keletą būdų nustatymo ir veiks taip, kaip jums pasirinkti.
    Taip pat jau yra sprendimas apie senus vartotojai - ieškoti Įvairūs galimybių "Nukreipti į Redaguoti profilį"

Paskutinis, bet ne mažiau, vadovas bbcode kodėl gi ne jums pridėti piktogramą su kalbų kodai atsakymą lange taip, kad ji būtų daug lengviau | intuityvus n00b vartotojai spustelėkite jį skinti savo norimą kalbą įvyniojimas.
    Tai jau daroma šiek tiek kitaip Jei vartotojas turi nustatyti savo numatytąją kalbą su kitais to forumo kalbą, jis matys papildomų redaktoriaus įrankių juostoje parinktį, kuri leis jam nuspręsti, ar šį konkretų pranešimą savo numatytąją kalbą ar ne.
    Apie išleidimą yra visas piktogramas - galvojau apie tai, bet atrodo, kad nereikia su vBET galimybę naudoti automatinį kalbos aptikimą ir jėgos vartotojams nustatyti savo numatytąją kalbą.

PS.
    Prašome išlaikyti vieną klausimą per gija mes negalime valdyti klausimus, jei bus 10 viena gija
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 09-06-10 prie 17:18.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Paskutinės 2 klausimus išspręsti mano problema!

Leiskite pasakyti originalo (Temos pavadinimas) klausimas lieka.
    Kadangi aš paleisti techninės forume ir keletą žodžių, pavyzdžiui, apelsinų laukelį ir / arba nužudyti įrankis negali būti išverstos, šis turi tapti problema man, ir darbuotojus, kad manimi jokių problemų vadovą BBCodes, bet kas yra 143k vartotojai tarkime daryti?

Ačiū!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Priimta notranslate BBCode už gaunamus pranešimus. Tai turės poveikį ne dėl sričių, nepriklausančių pranešimus (šablonus ir frazių turinio) - tiems, kurie naudoti ne vertimo srityje. Ačiū, kad mūsų sprendimas neturės poveikio veiklos rezultatų per puslapį kartos. Mes taip pat bus sukurti kai kurių užduočių natūra, kuris bus automatiškai nepermatomas ignoruojami žodžiai visos jau esamus pranešimus.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

tikiuosi, nauja versija išeina greičiau

Prisiregistravo
    Aug 2009

Jau nepermatomas ignoruojami žodžiai jau esamus pranešimus. Dar vieną problemą išspręsti - laukimo vBulletin dalykus reaguoti. Jei greitai, tai yra įmanoma, kad nauja išleidimo bus šį savaitgalį

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •