Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: Kitas sėkmės istorija

Narys
    Prisiregistravo
    Jan 2010

Default Kitas sėkmės istorija

Aš tik turėjo plugin kaip 10 dienų (mokama versija) ir jau dvigubai normalios lankytojų suma. Ir ji nuolat auga kiekvieną dieną.

Kai kurie iš mano top nukreipimo puslapius dabar daugiau populiarus ir aplankyti kitas kalbas ... kaip mano numatytąjį anglų kalba.

Tai truko apie 2 - 3 dienas hitai iš kitų šalių, pradėti rodyti tik iš lėto. Tačiau pastaruosius keletą dienų jie jau didėja dramatiškai.

VBSEO įdiegta taip pat ir taip pat rekomenduoja, kad kitiems. Jos svarbus pavadinimas raktažodžiai URL, taip pat ir baigiasi. HTML. Aš ne bandė vBulletin 4,0 URL optimizavimo metodą, todėl aš nesu tikras, kaip gerai, kad vienas darbų.

Vienas dalykas, aš žinau, tikrai yra, jūs pamatysite labai mažai raktažodžių eismo padidėjimą, jei jūsų puslapiuose yra SEO optimizuotas ir dar pabaigos. Php

Be to, aš niekada nesikeičia mano vBSEO Svetainės kitomis kalbomis. Iš tiesų aš neįgaliesiems vBSEO Svetainės medis visiškai taip, kad "Google" gali lėtai atrasti viską savo. Kaip tai daroma teisingai. Jums nereikia pateikti savo svetainę į įvairių "Google" versijas ... Tai bus automatiškai rasti jūsų turinį, ir įdėkite jį į savo atitinkamą paieškos. ("Google" Kinijoje, "Google" Indijos ir kt.)

Hitai tiek didėjo pastaruosius keletą dienų, kad aš turėjo išjungti "Kas lankosi"Ir kitų kosmetikos funkcijos vBulletin serverio apkrovos.

Michal yra genijus ir šis įjungti kicks ass.

Tik klaidą, išbėgau į kai diegiate buvo, kad aš turiu "firminių nemokamai" vBulletin versiją. Taigi, kai aš pašalinti autorių teisių apsaugos ženklas, messed su vBet funkcionalumas taip pat. Bet viskas gerai dabar ir darbuotojai čia man padėjo išspręsti.

PM URL.
    Paskutinį kartą redagavo VGF; 01-06-10 prie 16:22.

Narys
    Prisiregistravo
    Jan 2010

Šiek tiek po šio plugin mėnesį, Aš vis dar matau apie 75% eismo padidinti nuo anksčiau.

Atsižvelgiant į tai, mes jau buvo gauti tūkstančių lankytojų per parą, kol mes įdiegti šį įskiepiai, aš mano, kad tai didžiulė sėkmė.

Kitos įmonės, pavyzdžiui, vBSEO sakė, tai tik laikinas eismo smaigalys savaitę ar 2 ir thats all .... gerai, jie klydo.

Beje, nereikia vargintis bandant gauti gerų patarimų, iš jų apie šį įskiepiai, jie jau buvo prieš tai per metus dabar .... tikriausiai dėl to, kad jų sutrikimus, jie nebuvo išrasti tai ...

vBet uolų!

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Text automatically translated from: Arabic to: Lithuanian
    Translated text
    Džiaugiuosi, išgirsti tai
    Original text

Junior Member
    Prisiregistravo
    Bir 2011

Skamba puikiai!