Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 33

Tema: Svetainės problemas ir sumažinti rezultatų skaičių "Google" svetainės adresas

Default Svetainės problemas ir sumažinti rezultatų skaičių "Google" svetainės adresas

Text automatically translated from: Vietnamese to: Lithuanian
    Translated text
    Prieš, aš nemokamą versiją 2.3.10. Taigi nereikia skaityti instrukcijas aš ne įdėti vertimo operacijos Svetainės medis už vBSEO Sitemap Generator, kaip vadovas čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Tačiau, matau,, Google "Svetainės schemos indekso ji sparčiai augo. kartu su atnaujinimus adresus galima rasti "Google" rezultatus žymiai padidėjo. Dabar aš pirkti vBET licenciją ir ją įdiegti. Turiu su vBSEO Sitemap Generator vadovą kaip ir instrukcijos, aukščiau. Ir matau parametrai tituliniame puslapyje (URL indeksas) nuo struktūra ir pateikti rezultatus atidėtas N "Google" šiek tiek sumažėjo.
    - Ką jis nesugeba, ar ne?
    - Dar vienas Google "žiniatinklio tvarkytojams įrankis problema, kad aš rasiu schemos svetainėje pakrovimo greitis sulėtėjo daug. diagramų didėja. komercinė versija buvo aiškiai greičiau tarnyba. Bet tai daugiau rimtų svetainėje?
    Original text

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Apie antrąjį klausimą:

vbet turi nieko bendro su "Sitemaps parsisiuntimo metu.
    galbūt, jei tu negali integruotis savo Sitemap prieš - ji gali būti priežastis.
    Jei tik dabar integruoti Sitemap - Sitemap - tai daug didesnis ir atsisiųsti yra lėtesnis.

pirmąjį klausimą, aš nesuprantu, ką tiksliai yra klausimas. Ar galite paaiškinti?
    Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 03-06-10 prie 11:02.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Nėra atsakymo. Aš pakeisti pokalbio statusą į išspręsta.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •