Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 1313

Tema: 3.1.0 Problemos, susijusios su tiesiog nupirko!

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Bandymų forume lokaliai reiškia, kad nerodo niekam!
    Tai puikus

Kaip sakiau, aš negalėjo matyti galimybes vBet Pagrindinis mano admincp tiriant mano vietos forume. Apie savo Hack mano "Live forume, ir aš nežino daugiau ką aš darysim, nes aš ne tikrai vertiname natūra atsakymus jums davė man čia.
    Vėl atsakymas yra - aš tai rankena. Prašome PM man visas detales, ir jūs neturite nustatyti, kad jis savo tikrąjį forum prieš tiesiog PM man prieiti prie informacijos jūsų bandymo lenta
    Atsiprašau, kad jums nereikia įvertinti atsakymą, kad aš tau padėsiu Tokiu būdu. Deja, aš nežinau, kas yra šios problemos priežastis ir man reikia prieigos galėtų ją išnagrinėti ir išspręsti jums. Atsiprašome už rūpesčius ir laukia PM su informacija.

Be galimybės patikrinti, vienintelis mūsų patarimus dabar ir vėl - įsitikinkite, kad turite prieigą prie interneto. Ir tavęs tai jūsų serverį. Žinau, kad jūsų kompiuteris turi prieigą, tačiau atrodo, kad jūsų serveris yra užblokuotas bendrauti su išoriniu žodį. Kita priežastis gali būti, kad jūs neturite įdiegti PHP CURL biblioteka. Aš negaliu pasakyti nieko daugiau, be galimybės ją patikrinti.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 06-11-09 prie 02:28.

Lol, tai neįmanoma įeiti vietos forume (pavyzdžiui, naudojant easyphp, XAMPP ar kas, su vietiniais IP), ty:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Jūs turėtumėte žinoti apie tai. Bet vistiek, pamiršti apie tai. Man nereikia it anymore.

Aš gavau savo atsakymus į klausimus apie kitus dalykus taip, Nevermind.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Lol, tai neįmanoma įeiti vietos forume (pavyzdžiui, naudojant easyphp, XAMPP ar kas, su vietiniais IP), ty:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Jūs turėtumėte žinoti apie tai. Bet vistiek, pamiršti apie tai. Man nereikia it anymore.

Aš gavau savo atsakymus į klausimus apie kitus dalykus taip, Nevermind.
    Tai yra, jei turite savo IP WAN (ne tik LAN). 127.0.0.1 tai yra tas pats kaip localhost ir tai reiškia, kad norite prisijungti su realiais mašina. Bet jūs vis dar turite savo IP adresą. Ir, net jei ji yra tik vietinio tinklo, jūs vis dar galite nustatyti savo Test Forum ta pačia mašina, kur jūs turite nekilnojamojo forume. Pagal vBulletin licenciją turite teisę nustatyti tokį forumą testvb kataloge, bet ji neturi būti viešąjai peržiūrai.

Tuo atveju, visus būsimus klausimus, tik rašyti. Mes esame čia, kad padėtų jums

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •