Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 34 FirstPirmas 1234 PaskutinisLast
Rezultatai 21 į 3032

Tema: Papildoma langtitle apdorojant klausimas

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Nevermind rasti kitą: išversti PM pavadinimai nėra analizuojama, puslapių pavadinimus private.php

Nustatytas pridėdami bent private_complete įskiepiai:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Aš tikrai negaliu atkurti šį klausimą į mūsų serverį. Įtariu, kad jums nereikia įdiegti tinkamai vBET 3.3.3 - prašome tai patikrinti. Mes jau daug kartų problema, kad mūsų klientai tiesiog įkelti naujus failus ir pamiršau, kad importo naujas produktas failą arba priešingai. Tu tikrinama, ar vykdymo funkcija vbet_global_complete yra aprašyta vieta? (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3137)

Taip pat mes esame dabar veikia mūsų forumuose vBET 3.3.4 beta versija, todėl gali būti, kad klaida egzistuoja, 3.3.3 ir mes jau nustatė, kad (ne prisiminti, kad). Nejudančio prašome patvirtinti, kad jūsų įrenginys yra gerai - geriausiai padaryti atnaujinta į 3.3.3.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 15-06-10 prie 00:00.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Ir kitą:

Aš negalėjo rasti būdą išspręsti šią problemą naudojant įskiepių. Vietoj to, aš pridėjo šį kodą į usercp.php:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    Tiesiai žemiau
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Jei šį puslapį naudojant global_complete kablys, tada ji turėtų būti tvarkoma vBET 3.3.3 - žr. ankstesnį atsakymą apie tai. Jei global_complete nėra naudojamas - tada tokio failo pakeitimą bus būtina ar galite pridėti kai kablio, jei egzistuoja kai kurie šiame puslapyje.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Mano produktas failą ir visi PHP failai yra rodomi kaip v3.3.3, kaip jie turėtų būti. Tačiau turiu pakeisti daug failų ir gana daug įskiepių įdiegta mano forumas, taigi šiek tiek tikėtina, kad gali būti konflikto.

Aš pastebėjau, kad vykdymo laikas global_complete kablys 1000. Neturėtų būti didesnis, kad būtų išvengta kitų įskiepių prieštaraujančių?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Aš patvirtino pasaulio apdorojant funkcija. Labai kruopščiai atnaujintas iki 3.3.3, todėl aš abejoju, kad failo turinys gali būti problema čia. Tačiau, aš nematau jokių tolesnių klaidų, todėl manau, kad aš gerai laiko būtybė.

Taip pat esu laimingas, galėdamas pasakyti, kad vBET veiklos Hit mano serveryje, yra nereikšmingas, todėl negali būti modernizuoti praeityje 3.3.3, nes daug tinkinimo / darbo pataisymai, aš savo. 800 internete, aš jau serverio apkrovos mažesnis nei 1,00, ir su 1200 internete, jie buvo maždaug 3,00. Neblogai dvigubą HEX-core Xeon serverį, manau!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Manau, kad per daug!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Radau, kad mes tikrai turėjo apie klaidą. Global langtitle apdorojant buvo viduje nereikalingų būklės, todėl ne visada buvo vertinamas. Tai jau pataisyta ir bus įtraukti į kitą spaudai.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Gal galėtumėte rašyti skubotų kad? Aš negali atnaujinti į 3.3.4 dabar

Spėju, kad be reikalo sąlyga yra žemiau:
    PHP Code:
    function vbet_parseTitleGlobally(&$title$removeNotTranslateSection false) {

if (
    $_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& 
    strpos($title'[langtitle=')) {

return 
    vbet_parseTitleMultiple($title$removeNotTranslateSection);

Prisiregistravo
    Aug 2009

Kas surengti jums atnaujinti?

Aš atrodys iš SVN, patikrinti, kokie pakeitimai buvo padaryti siekiant išspręsti problemą, bet vis dar - jums reikia naujausią versiją, kuri galėtų greitai nustatyti, jei mes jį paskelbia.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Aš atlikau keletą pakeitimų, kad laikui bėgant kodas, ir aš pamiršti, kur ir kodėl. Aš nenoriu, pažeidžia dalykų, kurie jau dirba!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Atkreipkite dėmesį, kad mes nesame atsakingi kodas pasikeitė mūsų klientams - esame paprasti negali padaryti. Jei jūsų pakeitimai buvo pagal mūsų greitų būdų išspręsti problemas, tuomet galite būti ramus - tas bus įtraukti į kitą spaudai, todėl viskas bus gerai. Jei kai kurių kitų kodų pakeitimus, tada patariame parašyti dokumentą, kuris padės jums apie savo asmeninę papildomų veiksmų metu atnaujinimai - kitaip jums liks su senais vBET versija, nes jūs o ne žinoti, ką ir ką jūs nekeitėte.

Atkreipkite dėmesį, kad radau, kokie pakeitimai yra būtini, kad išspręsti šią problemą, bet aš negaliu skelbti Quik nustatyti forume (nes ji apima neveikia bbcode viduje). Taigi pelase paklausti apie tai elektroniniu paštu (contact@vbenterprisetranslator.com), ir aš atsiųsime jums ten.

Pradžia 34 FirstPirmas 1234 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •