Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 77

Tema: Blog Post dvigubai atsispindi projekto režimas

Cool Blog Post dvigubai atsispindi projekto režimas

Text automatically translated from: Portuguese to: Lithuanian
    Translated text
    Kiekvieną kartą, kai aš vėl redaguoti dienoraštyje projekte režimą, kuris yra naujas tegus pridedama lang.
    Kiekvieną kartą aš turiu ištrinti Žymos senų lang vertimo įrankis, kuris pripažįsta teksto vėl ir vėl įdėkite žyma.
    Original text

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Perkelta į klaidas skyriuje. Mes ją patikrinti ir pateikti skubotų, jei ji bus lengva apibūdinti

Translated text
    Gerai, aš į palaukti.

Ačiū!
    Original text

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš tiesiog bando atkurti problemą. Nesėkmingai. Aš padariau naują tinklaraščio įrašą, tačiau nepritarė, ji tiesiog peržiūrėti. Apie peržiūrą buvo opaqued lang bbcode tai, ko tikimasi. Kai aš vėl nustatyti peržiūros buvo tik baudą, ji turėtų būti. Gal aš bandau atgaminti neteisingą kelią, ar ne suprato klausimą. Aš maniau, kad klausimas apie pridedant lang bbcode kai ji jau yra pridėta. Bet aš nematau tokio elgesio.

Atkreipkite dėmesį, kad jei rašote pranešimą ir norite peržiūrėti bus opaqued lang bbcode pagal pasirinktą kalbą nustatymo strategiją. Tai yra, kaip tarkime dirbti. Ir, jei jūs jį pašalinti ir pamatyti peržiūrėti vėl tada vėl aptikti kalbą ir pridėti lang bbcode. Tai, kaip ji turėtų būti. Nes peržiūros patį dalykų, kaip pateikti, tiesiog withour įrašydami jį į duomenų bazės. Taigi, metų tiksliai tas pats, kuris bus įtrauktas į duomenų bazę, kai jūs pateikiate.

Prašome pasakyti, problema egzistuoja, ir aš buvo patikrinti ji neteisinga, arba tai, kaip mes sukūrėme?

Translated text
    Aš šaudyti problemą ir pasidalinti su jumis.
    Original text

Prisiregistravo
    Aug 2009

Bet koks užuominą, kaip atkurti?
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 10-06-10 prie 22:42.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Nėra atsakymo. Bet kokiu atveju - mes radome kažką, kuris taip pat galėtų būti šiuo klausimu komandiravimo srityje. Jau nustatytos - bus įtrauktos į kitą spaudai. Prašome leiskite mums žinoti, kad pasirodys, kad tai buvo kitas klausimas - mes atnaujinti šį vieną.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •