Aš turiu problemų, o atsižvelgiant atsargines kopijas svetainės, atsargines kopijas laiko, tikriausiai dėl to, kad didelė duomenų bazė, dauguma duomenų yra sukurta vbet talpyklą, kaip aš galiu priversti pašalinti talpyklos?
Aš turiu problemų, o atsižvelgiant atsargines kopijas svetainės, atsargines kopijas laiko, tikriausiai dėl to, kad didelė duomenų bazė, dauguma duomenų yra sukurta vbet talpyklą, kaip aš galiu priversti pašalinti talpyklos?
Šiuo metu tai padaryti, jūs turite:
1. Laikinai nustatyti talpyklos TTL 1
2. Laikinai nustatyti tarpuskaitos strategijos naujausia
3. Grįžti į numatytas užduotis, ir rankiniu būdu sukelti užduotis cleating talpyklos
4. Nustatyti atgal talpyklą nustatymus
Atkreipkite dėmesį, kad mes turime planuojama įgyvendinti failų talpyklos, kurios neturi tokios emisijos.
vBet,
Gali būti, jei jūs kalbate su žmonėmis iš DragonByte Technika Forumai jie gali padėti jums naudoti VBOptimise kaip posistemė parduotuvėje vbet talpyklas.
Jie jau remti
FileCache
Memcache
Xcache
APC
EAcceletator
Wincache
pabandykite pasikalbėti su Deceptor Aš tikrai manau, kad jis gali dirbti su Jumis, savo ruožtu vbet greičiau.
Prašome pateikti vboptimise pabandyti ir kiekvienas gali būti laimingas
Ačiū,
Mes planuojame remti failų talpyklą ir paruošti talpyklą varikliai Tai yra mūsų kitas žingsnis. Kitą savaitę galėsime sveikinti naujas komandos narys, ir viskas vyks greičiau
Mes turėti omenyje jūsų pranešimą ir jį naudoti višta mes pradedame talpyklos pakeitimus
Tiesiog atnaujinti šio pokalbio. Šiuo metu vBET palaiko talpyklos valymo Stendas: automatinis ir rankinis.
Taip pat mes jau palaiko kelis variklius atminties talpyklą: memcache, APC, xcache, eAccelerator, ir ji yra lengvai pridėti naujus paramos