Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: vBSEO ir. Htaccess

Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Default vBSEO ir. Htaccess

Aš naudoju vBSEO įvairių SEO funkcijos, išskyrus aš ne perrašyti visus URL naudodami vBSEO

Taigi man dar reikia pridėti:
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | Cron)
    RewriteRule ^ ((archyvas /)?(.* \\ php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME!}-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | atvaizdus) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    ar tik:
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule $ 2? Language = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]
    - Ne perrašyti URL su vBSEO

(Taip pat galėtumėte galima rašyti savo Htaccess failą čia norėdami pamatyti pavyzdį, kaip atrodo vBSEO + vbet)
    Paskutinį kartą redagavo krisp; 04-11-09 prie 15:01.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Jei jūs naudojate vBSEO turite naudoti forumus su vBSEO sukurtas taisykles - kitaip vBSEO nebus darbą visiems. Šios taisyklės leidžia vBET bendradarbiauti su vBSEO.

Jei naudojate forumams be vBSEO taisykles, tada prašymą nebus vBSEO ir vBSEO nieko darys šį prašymą.

Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Atkreipkite dėmesį, kad aš išvis nėra. Htaccess. Kadangi aš dont perrašyti URL su vbeso jos nereikia. Pratęstas meta žymeles, aš tik naudoti įvairių funkcijų, pavyzdžiui, = "nofollow", ir tt Visi šie vBSEO funkcijos veikia tik bauda ne. Htaccess ne visi.

Antrasis Aš importo vbet produkto, tiek admincp ir forume vyksta Visiškai tuščias ir neturi prieigos forma.

Htaccess su arba. Kūrimas:

RewriteEngine on

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / $ 2 [L, QSA]
    arba

RewriteEngine on
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule $ 2? Language = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Nėra jokio skirtumo,. Stil neįmanoma bendrauti su forume.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by krisp View Post
    Atkreipkite dėmesį, kad aš išvis nėra. Htaccess. Kadangi aš dont perrašyti URL su vbeso jos nereikia. Pratęstas meta žymeles, aš tik naudoti įvairių funkcijų, pavyzdžiui, = "nofollow", ir tt Visi šie vBSEO funkcijos veikia tik bauda ne. Htaccess ne visi.

Quote Originally Posted by krisp View Post
    Antrasis Aš importo vbet produkto, tiek admincp ir forume vyksta Visiškai tuščias ir neturi prieigos forma.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8

Taip pat prašome įsitikinti, kad jūs tinkamai atlikti visas diegimo ir integracijos veiksmus.
    Jei ji jums bus ne dirbti su šia PM man savo Admin CP ir FTP prieigos duomenys.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 05-11-09 prie 00:25.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •