Hi there. Aš naudoju nemokamą versiją šio didžiojo addon ir tik norėjau paklausti, ar tai įmanoma apsaugoti teksto dalis prieš vertimas?
Hi there. Aš naudoju nemokamą versiją šio didžiojo addon ir tik norėjau paklausti, ar tai įmanoma apsaugoti teksto dalis prieš vertimas?
Taip, tiesiog naudokite ne išversti plotas - jei jums reikia ką nors, negali būti išverstas tiesiog redaguoti šabloną ir padėkite jį tarp
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA--> ir <!--END vBET NOT TRANSLATED AREA--> (Pastaba: jūs negalite naudoti bet kokį mod, kuris pašalina komentarus naudoti šią funkciją)
Ar ji taip pat galima naudoti šią vb TVS straipsnyje, bet kokiu būdu?
Paskutinį kartą redagavo jonlar; 27-04-10 prie 21:14.
Ne nemokamą versiją. Mokamas vienas, galite tai padaryti labai lengva pridėti tokio teksto viduje. notranslate BBKodą savo TVS pranešimą.
Ok dėka. Tačiau turi būti sąžiningas, i dont wanna mokėti 90 ožiai už scenarijų! Kai visa vB išlaidos (iš anksto apmokėtas) 125 Lt
Thats defenitly ekspansyvus. Aš tiesiog sąžiningas
Štai kodėl mes siūlome jums nemokamą versiją galite mėgautis, kaip ilgai jūs norite! Jūs ir bet kuris tiesiog nori atlikti vertimus ir didelį efektyvumą, daugiakalbės Bendrijos paramos, išvertė RSS ir daug daugiau nerūpi.
Turime daug klientų, kurie yra labai laimingas investuoti savo pinigus mokama versija
Paskutinį kartą redagavo vBET; 02-05-10 prie 22:33.