Quote Originally Posted by JinLeeHui View Post
Sveiki,
Atsiprašome, im new forumai. Mano darbas yra baigti apklausą apie ekologiškus Kinijos žalios arbatos.
Jei turite vieną minutę, tada gal galėtumėte pranešimą man, kuris yra jūsų mėgstamiausia markės žaliosios arbatos?
Ačiū iš anksto,
Jūsų Jin
lol ... kas dušą. Dabar aš ruošiuosi nerimauti tarptautinių nepageidaujamo e. pašto platintojus, taip pat spėju ...

Quote Originally Posted by Jesh View Post
Svetainės dabar Rodoma: rezultatai 1 - 10 iš apie 16.200 nuo coinforums.com. (0,21 sekundės) "Google".

Padidinti eismo buvo beveik 3x dabar, ir mes vis dar gauti padidinti. Mūsų svetainė yra nauja ir tai forumas, + galerija monetos ir valiuta. Mes dabar gauti paspaudimų iš 85 skirtingų šalių, palyginti su maždaug 20 iki įdiegti.

Tyrimo rezultatai yra labai palankūs.
Jesh, kad awesome. Aš gettin daugiau norisi tai išbandyti.

beje, jei jis nebuvo minėta anksčiau ... Michalas, jūs už išradimą genijus. Ir aš nustebintas niekas nusipirko ya dar.

Galėjau matyti tik tai yra net labiau populiarus per ateinančius metus.

Aš ieškojau neto kitą dieną, ir pripažino, kad labai sunku rasti paprastų interneto svetainių vertimo programinė įranga. (Be vBulletin) arba kažkas, kad yra patikimas ir labai populiarus. Viskas, ką aš galėtų rasti keletą šešėliai čia ir ten. Gal kažkas pasinaudoti verslo galimybių. Aš tikrai norite konvertuoti mano kitas svetaines kada nors ateityje. (Ne vBulletin susiję)