Dauguma mano forumas yra išverstas. Tačiau URL adresą ir antraštę. Man reikia, jie taip pat perskaičiuojami remiantis Vieta / Kalbų
Pagalba Prašome
Dauguma mano forumas yra išverstas. Tačiau URL adresą ir antraštę. Man reikia, jie taip pat perskaičiuojami remiantis Vieta / Kalbų
Pagalba Prašome
Nelabai tiksliai suprasti, ką tu kalbi. Prašome suteikti man versti puslapį, kai šios dalys nėra išverstos URL, ir taškas (tiksli citata tekstą, kuris nėra išverstas).
WMS Spilleautomater
"Visi, kaimas Skinner 2 spilleautomaten" yra tik vienas, kad yra darbo.
Taip pat patikrinkite Panda riches automatinė
2 postas yra ne automatinio vertimo.
Visi dirba. Aš patikrinti ji kalba, kurią aš suprantu. Jis yra tik kaip "Google" verčia - jei "Google" negali versti tam tikrą žodį / tada tiesiog grįžti patį žodį / dalis. Jūs galite lengvai patikrinti, kad visi jūsų nuorodų yra verčiami į japonų translation pačiame puslapyje: WMS の スロット マシン
Čia "Google" pakeitimus abėcėlė taip yo tikrai, kad ji yra verčiama, net jei tai tik kitų abėcėlės.
vBET dirba čia gerai - tik "Google" suteikia ne geriausius rezultatus dėl kai kurių konkrečių žodžiai / dalys. Jei norite daugiau įrodymų, galiu pasakyti jums, kaip pakeisti kodą, todėl jūs pamatysite, kad šios nuorodos yra po vertimo ir vBET yra darbo baudą.
Turite nustatyti automatinį kalbos aptikimą "Google" parinktis, kad. Tada visus naujus pranešimus kalba bus automatiškai aptikta. Prašome ten ir skaityti taip pat apie kitas galimybes.
Šiuo atveju - kai pranešimas jau turite jį redaguoti rankiniu būdu, ir įdėti viduje lang BBCode. Čia daugiau informacijos apie kalbos nustatymus rankiniu būdu: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
"Visada pasitikėti" Google "? Paaiškėjo, kad dėl, jei tai, ką tu kalbi.
Taip, tai yra galimybė. Atkreipkite dėmesį, kad jis yra susijęs ir kitas variantas, kuris pasakoja, kaip užtikrinti, turi būti "Google" naudoti savo nuožiūra. Pagal numatytuosius parametrus, jei ji yra 0,1 -, todėl, jei "Google" yra bent 10% tikrai apie pranešimą kalbą tada vBET bus pažymėti naują pranešimą lang bbcode automatiškai. Jei "Google" nebus tikrai pakanka - pranešimas lieka kaip ir administratorius, galite atnaujinti rankiniu būdu, jei tai yra būtina.
Ačiū, kad išspręsti šią problemą pone