Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 1717

Tema: Fix jūs naudojate Tweet Plakatų

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Taip pat, kaip matau, kad yra parašyta lenkų kalba (greičiausiai - negali patikrinti kitų vertimų, nes viršytas maksimalus skaičius peržiūrėtas pranešimų). Prašome tiesiog eiti ten ir spustelėkite Redaguoti, po pamatysite kas ten yra reali kalba.
    Po iš pradžių buvo lenkų kalba lenkų ir netransliuojamoji tekstas buvo nusiųstas į "Twitter.

Patikrinkite savo PM, i atsiuntė tą patį prieigos duomenys, kad Kamila buvo, todėl jūs nematote maxed temas pranešimas

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome atlikti paprastą testą. Parašykite patį pranešimą lenkų kalba, išversti puslapio (lenkų),. Tada tai padaryti vėl, bet šį kartą rašyti ne išverstą puslapį. Pasakyti ar yra bet koks turinys siųsti Twitter tiems 2 pranešimai.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Atsiprašome Michal aš ne suprasti, ir jiems ne iš lenkų, todėl aš negaliu rašyti lenkų kalba

Prisiregistravo
    Aug 2009

Galite jau turite tokią žinutę tiesiog nukopijuokite jį

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Teisė Michalas, aš iš viso parašė 2 žinutes ir lenkų, Lenkijos vėliava (bandymą po 1) ir viena anglų vėliava (testas po 2) abu gavo tweeted kaip Lenkijos Čia galite pamatyti tweets Twitter kodekso narvas (thecodecagecom) ir originalus pranešimų:
    Bandymas Post translation1 - Kodeksas Cage'u Forumai
    Testas po 2 versti - Kodeksas Cage'u Forumai

Man reikia, kad jie turi būti siunčiami anglų kalba - tai įmanoma?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Atrodo, kad mod, kuris siunčia pranešimų Tweeter krūmynai BBCodes nuo pranešimo. Prašome patikrinti kai kurių standartinių BBCodes pridėti žinutę su bbcdes drąsus, kodas, citata. Padaryti ir patikrinti, kaip ji atrodo, Twitter.

, Jei jei yra šveitimas bbcode vietoj įvertinta, tada mes negalime nieko daryti. BBCodes veikia tik tuo atveju, jei vertinimas yra užfiksuojamas ir jeigu jie yra ... Tokiu atveju galite susisiekti mod savininkas Twitter eksporto ir jo paklausti pakeitimus, ar, jei tai leidžiama daryti pokyčius Świergotać mod kodą save.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Tiesiog patikrinti su mano VBA žymes, ir jie buvo atskirtas nuo Tweet. Nesijaudinkite apie tai, tai nėra labai svarbu, aš galiu gyventi su juo

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •