Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 55

Tema: Kaip prekės ženklo nemokama alternatyva?

Junior Member
    Prisiregistravo
    Jan 2010

Default Kaip prekės ženklo nemokama alternatyva?

Aš palaikė tai, kai jis buvo nemokamas mod, bet jūs sakėte, jūs negavote mano donorystės ir tada, net jei aš davė jums, Paypay sandorio id jūs vis dar neatsakė.

Dabar turiu pilna versija ir be prekių ženklo sklaidos galimybė, taip pat - ir dar turiu visas mano svetainėje ir jūsų prekės ženklo nėra, kaip jį pašalinti.

Ar galite atsakyti į šį? Manau, tai nesąžininga, kad turiu mokėti du kartus, ir aš vis dar neturi ką aš sumokėta.

Kaip pašalinti prekės ženklo?
    Paskutinį kartą redagavo nlpconnections; 11-04-10 prie 16:40. Priežastis: Pridėta papildomų šypsenėlių, kad galėtumėte žinoti, buvau ramus haha

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki

Aš nebuvo tikrinti savo donorystę, nes jūs taip pat rašė, kad jūs ketinate įsigyti mokamą versiją vistiek. Taigi nebuvo jokios prasmės prarasti laiką. Aš patikrinti šio dovanas dabar ir matau, kad aš gavau donorystės NLP Ryšiai sausio (su skirtingomis sandorio ID) - jums rašė apie tai balandžio ... Taigi tai yra priežastis, kodėl aš maniau, kad ji ne atėjo - Aš tik patikrinti paskutinio kraujo donorystė, ne prieš kelis mėnesius.

Jei turite pažymėtas nemokamą licenciją pagal nutylėjimą ji yra pašalinta kredito nuorodą. Jūs taip pat leidžiama pašalinti informaciją apie vBET versija. Mes siunčiame instrukcijos, kaip tai padaryti, PM arba elektroniniu paštu, jei kas nors klausia.

Jūs turite ką mokama - galite būti tikri, apie tai PM aš siunčiu jums akimirkos
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 11-04-10 prie 22:31. Priežastis: Neteisingai parašytas žodis

Junior Member
    Prisiregistravo
    Jan 2010

Ačiū už tai!

Junior Member
    Prisiregistravo
    Bir 2011

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Sveiki

Aš nebuvo tikrinti savo donorystę, nes jūs taip pat rašė, kad jūs ketinate įsigyti mokamą versiją vistiek. Taigi nebuvo jokios prasmės prarasti laiką. Aš patikrinti šio dovanas dabar ir matau, kad aš gavau donorystės NLP Ryšiai sausio (su skirtingomis sandorio ID) - jums rašė apie tai balandžio ... Taigi tai yra priežastis, kodėl aš maniau, kad ji ne atėjo - Aš tik patikrinti paskutinio kraujo donorystė, ne prieš kelis mėnesius.

Jei turite pažymėtas nemokamą licenciją pagal nutylėjimą ji yra pašalinta kredito nuorodą. Jūs taip pat leidžiama pašalinti informaciją apie vBET versija. Mes siunčiame instrukcijos, kaip tai padaryti, PM arba elektroniniu paštu, jei kas nors klausia.

Jūs turite ką mokama - galite būti tikri, apie tai PM aš siunčiu jums akimirkos
    Kai aš pirkti prekinio ženklo nemokamą versiją jau pašalinta visa, kad kita?

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Jei turite pažymėtas nemokamą licenciją pagal nutylėjimą ji yra pašalinta kredito nuorodą. Jūs taip pat leidžiama pašalinti informaciją apie vBET versija.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •