Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 13 123 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1024

Tema: vBET 4.2.1 nepavirstų vBSEO Javascript, pranešimus

Exclamation vBET 4.2.1 nepavirstų vBSEO Javascript, pranešimus

Labas

Aš pastebėjau, kad su vBET 4.2.1 ir vBulletin 4.0.2 pl4 ir vBSEO 3.5 RC3 Pranešimai gauti ne išversti.

Prašau patarimo

StarBuG

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Jūs turite įjungti tuos vertimus atlikti priežasčių (ne kiekvienas jį naudoti), jis yra išjungtas pagal nutylėjimą. Rasite tinkamą parinktį vBET -> Misc galimybių

Atsiprašome, bet aš nesu kvaila.

Tai apie kitaip aš nebūtų pranešė kaip klaidą!

Pamatyti Patientenfragen.net - mes turime atsakymus

Prisiregistravo
    Aug 2009

Niekas daroma prielaida, kad mūsų vartotojai yra kvaila Tai standartinė procedūra pirmą kartą informuoti apie konfigūravimo galimybių, nes vartotojas gali tiesiog praleisti kai konfigūracija ar net ne ieškoti tokių. Aš atidarymo klausimą ir vėl ten eini

Prisiregistravo
    Aug 2009

Iš tiesų tai yra tam tikrų klaidų, nes tai net ne iš naujo užkoduoti. Mes pasirūpinsime apie netrukus

Beje, ar jūs pastebėjote, kad turite atsilaiko išdėstymą viršų išversti peržiūrėti ir savo vėliavos išnyksta (net išvesties kodą )?... , Matau, kad jūs padarėte kai vadovas šablono keitimai - patikrinkite ji yra todėl, kad jūsų pakeitimai (kopija šabloną kūno kažkur; grįžti, patikrinkite, padėkite jį atgal).

Išdėstymas yra neskaldyti.

APC cache optimizavimo įjungti trikčių metu matėte išsaugota versija

Išbandykite dabar ir pamatyti, jei jūs vis dar matote skaldytų išdėstymas PLZ

PS: "kvailas" aš ką tik pasakė, nes jums tiesiog uždarė pranešimą apie klaidą ir perkėlė ją nelaukdama mano atsakymo.
    Reikia laukti klientų atsako pirmiausia prieš paskelbdami aktyvus problemų išspręsta.
    Tai nemandagu kitaip
    Paskutinį kartą redagavo StarBuG; 08-04-10 prie 16:25.

One labiau dėmesį

Norėčiau Disallow: *. js failą robots.txt

Aš turėjau, kad, tačiau pašalinome jį dabar tik tuo atveju, jei tai sukelia vertimo problema (nėra).

Tačiau, kad sukelti bėdų su fiksuoto naują versiją, ar galiu įtraukti į mano robots.txt?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by StarBuG View Post
    One labiau dėmesį

Norėčiau Disallow: *. js failą robots.txt

Aš turėjau, kad, tačiau pašalinome jį dabar tik tuo atveju, jei tai sukelia vertimo problema (nėra).

Tačiau, kad sukelti bėdų su fiksuoto naują versiją, ar galiu įtraukti į mano robots.txt?
    Ar jūs tikri, kad robots.txt failas naudoja * notacijos ...

Vistiek turinį robots.txt nėra vBET poveikį.

Ji nėra oficialiai palaikoma į originalus protocoll, bet Google Bot gali dirbti.
    Ir tai, kas skaičiuoja

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by StarBuG View Post
    Išdėstymas yra neskaldyti.

APC cache optimizavimo įjungti trikčių metu matėte išsaugota versija

Išbandykite dabar ir pamatyti, jei jūs vis dar matote skaldytų išdėstymas PLZ

PS: "kvailas" aš ką tik pasakė, nes jums tiesiog uždarė pranešimą apie klaidą ir perkėlė ją nelaukdama mano atsakymo.
    Reikia laukti klientų atsako pirmiausia prieš paskelbdami aktyvus problemų išspręsta.
    Tai nemandagu kitaip
    Teisė - dabar išdėstymas yra OK.

Taip pat ačiū už sugaištą apie tvarkymo klausimais. Atkreipkite dėmesį, kad mes visada atnaujinti, jei atrodo, kad tai nėra tikrai išspręsta ir kad "uždarytas" yra tik priešdėlis - gija nėra baigta - jūs vis dar galite parašyti ir pasakyti, kad klausimas dar nėra ištaisyti. Atsiprašau, jei jums jautėsi nepatogiai dėl to.

Pradžia 13 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •