Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1011

Tema: Keista kodą

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default Keista kodą

Nustatėme, kad šis vbet_functions_hooks failą:

PHP Code:
    if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
    $vbulletin->templatecache['footer'] .= '
    <span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>'
    ;

Kas tai gerai? Visa tai yra pridėti papildomos eilutės lūžį žemiau forume.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Dauguma galbūt tai yra šalutinis poveikis, kai kurios mūsų vidaus testai (gal kredito nuorodą - tikrai sunku pasakyti dabar ), Kuris išbraukiamas, o ne pagal CODER buvo tik paslėpta stilių.

Prašome tiesiog jį pašalinti, kaip jums rašė jis nieko nedaro

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Tai, ką aš padariau

BTW, gerą darbą, apie naujausius-atrodo, kad net ne piko valandomis, su 3GB talpyklos spektaklis yra puikus! Mano serverio apkrova neturi eiti per pastaruosius 3,0 anymore! (1200 internete 8 pagrindinių Nehalem!)

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Tai, ką aš padariau

BTW, gerą darbą, apie naujausius-atrodo, kad net ne piko valandomis, su 3GB talpyklos spektaklis yra puikus! Mano serverio apkrova neturi eiti per pastaruosius 3,0 anymore! (1200 internete 8 pagrindinių Nehalem!)
    Tai tikrai malonu girdėti, kad mūsų klientai būtų patenkinti mūsų parduotuvę Mes vis dar optimizavimo planai (pvz., failų talpyklos ir talpyklos varikliai paramos), bet pirmiausia turi įgyvendinti kai kurias funkcijas iš mūsų vartotojų prašymus

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

FYI šį kodą dar esančių 3.3.3.

Prisiregistravo
    Aug 2009

LOL Uždariau klausimą, kaip trikčių atveju, kad mes praleisti gamybos. Aš atidaryti jį dabar ji tinkamai elgtis kitą kartą.

Prašome tiesiog ištrinti, kaip praeitą kartą. Atsiprašome už rūpesčius

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Gal galėtumėte man pasakyti, kaip tai pašalinti iš mano BF versija 3.33?? Aš taip pat atsiųsti jums pm

<span style='visibility: hidden;'> aminiwerting </ span>

Nevermind radau
    Paskutinį kartą redagavo chick; 12-05-10 prie 20:49.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai - mes sprendimas, kad. Ji bus įtraukta į kitą spaudai. Pagal kodas pažymi, ši dalis yra naudinga mums diagnostikos tikslais (padeda kartais atveju klausimus, sužinoti, jis yra šablonai dalykas, ar ne). Taigi kodas liks, bet pasikeitė stilius (: display: none;) Ir neturi visiškai jokių ryšių išdėstymo poveikį

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Jums reikia padaryti visiškai nematomas kodas SEO ir pralaidumą taupymo tikslais galutinio vartotojo. Kažką išilgai linijos PHP sąlyginį pasaulio debug kintamasis tikrinimas būtų daug daugiau profesionalių.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Taip, bet mes dažnai vargina, kai tapo mums į kliento serverio. Ne kiekvienas nori dalytis prieigos duomenys, - visa tai išspręsti 10 kartų ilgiau, ir taip toliau.

Atkreipkite dėmesį, kad tikrasis sprendimas neturi įtakos jūsų SEO - tai mažai ką taikoma tik forumas titulinis. Ir kaip aprašyta kelis kartus jau padėjo ne standartinių išdėstymų ir kai rūpesčių su klientais.

Mes vis dar galvoti apie kai kurias kitas sprendimas, kuris padėtų mums nereikia prašyti prieigos duomenys, su diagnostikos Mūsų vartotojai klausimais. Jei turite bet užuominų, mes mielai mano, kad

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •