Labas
Kai aš perjungiu saugoti CSS Failas duomenų bazė,
tada jokio stiliaus naudojamas žiūrint forume išversti
StarBuG
Labas
Kai aš perjungiu saugoti CSS Failas duomenų bazė,
tada jokio stiliaus naudojamas žiūrint forume išversti
StarBuG
Minų problema yra atvirkščiai ...
Ar galėtumėte man duoti URL į puslapį, kur galiu matyti (gali būti testas pavyzdžiui). Jei tai yra problema, tada prašome pakeisti savo nustatymus skaldytų vienas, skaldytų puslapį (kai mažas), pasirinkite, kad jūsų forumas bus gerai, ir atsiųsti mums HTML išėjimo iš šio skaldytų puslapį. Tikriausiai jis bus pakankamai diagnozuoti, kas vyksta
Paskutinį kartą redagavo vBET; 02-04-10 prie 22:24.
Jokio atsakymo - daroma prielaida, kad problema yra išspręsta. Prašome pranešti mums, jei nėra - mes atnaujinti šį pranešimą apie klaidą.
Sveiki,
Aš turiu pačią problemą per daug!
Kai įjungtas "Naudoti visą failą talpyklos, svečiai" vBET ir "Laikyti CSS stilių kaip failai" vBulletin.
tada, jei naujinimas, stilius bus sukelti CSS failo vardas keisti ir pašalinti seną CSS failą vBulletin,
bet vBET talpyklos yra vis dar naudojate seną CSS failą, todėl svetainėje stilius bus pertrauka!
Atsiprašome už mano blogas anglų.
Prašome atidaryti naują temą savo išdavimo ir tiesiog kopijuoti savo pranešimą. Šioje temoje yra StarBug (autorius). Netrukus - tiesiog išvalyti talpyklą svečių po CSS stilių arba įsitikinkite, kad vis dar yra senas stilius failas. Jei jums reikia daugiau pagalbos - prašome atidaryti savo gija