Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: HTML išvalymas

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default HTML išvalymas

Aš anksčiau buvo naudojant įskiepiai exec. laiko 65.000 išvalyti mano HTML pastabas, tačiau ji nebuvo tokia pat veiksminga kaip vBSEOs, todėl aš nusprendė persvarstyti, kad.

Aš pasikeitė su sąlyga, kad nustato vykdymo vBSEO HTML išvalymas nuo:

PHP Code:
    if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS
    Į:

PHP Code:
    if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS && !$_GET['language']) 
    Ar tai saugu naudoti, ar tai bus pertrauka, vBET dalys?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Tai saugu, nes jums išvalyti tik ne išverstų puslapių.

Taigi ar tai taip pat reiškia, kad nustatant vBSEO "valymas HTML kodas" Taip yra saugu, nes ji neturi įtakos išverstų puslapių?

vBSEO admin nustatymas ...
    Valymas HTML kodą?
    Pasirinkite "Taip", pašalinti nereikalingus tarpus simbolius ir pastabas HTML kodą savo forumo puslapius. Tai padidina C2C santykis (turinio Kodas) ir sumažina puslapio dydžių, todėl net padidinti našumą ir sumažinti dažnių juostą.
    PASTABA: Jei per savo puslapius komentarai (arba HTML tagai) yra ne uždaryti teisingai su atitinkamos jų pabaigos žymes, tada ši galimybė galėtų sukelti neteisingai rodyti savo puslapius. Būkite tikri, kad jūsų šablonų yra be klaidų HTML žymes ir kodas.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Tai priklauso nuo to, kada tai atsitiks. Jei jis dirba po vBET plugin global_complete kablys, tada jokių problemų. Jei tai yra darbo anksčiau - tada Jums prarasti informaciją apie tai, kas neturėtų būti išversta ir gauti negerai rezultatai.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •