Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: Svetainės lėtai po talpyklą kliringo

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis
    Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Taip vBSEO.

Aš naudojant įprastą išbraukta tuo momentu, neatrodo, kad pernelyg ilgai gauti dalykų išvalytas. Su greito vietos išbraukta indeksus liko taktiškumas, anuliuojami ir normalus išbraukta indeksus? Ar turintys senus indeksus jokios naudos, jei jie nėra optimizuotas?

Dalykų, tik atrodo sulėtėja, kai yra daug eismo svetainėje ir talpyklos yra atstatyta. Aš tikiu, kad tai yra, nes apache procesus yra ne uždaryti taip greitai, kaip jie paprastai (nes duomenys yra prašoma iš google).

Tai gera girdėti, kad kita versija bus pagerinti greičio vėl. Buvau tik todėl, kad ten buvo ne ką nors galėčiau padaryti truputį keisdami Apache.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Jei jūs naudojate įprastą kliringo tada pamiršau apie mano patarimų. Maniau, kad Jūs naudojate paskutinę strategiją ir pašalinti visą talpyklą. Atsiprašome - nesusipratimas Tiesiog palikite jį, kaip ji yra.

Tokiu būdu aš galiu patarti nustatyti didesnės talpyklos TTL. Mažiau duomenų, bus pašalintas kiekvieną kartą, todėl mažiau duomenys bus susigrąžinti.

Ką Jūs taip pat galite padaryti, įsitikinkite, kad jūsų serveris nėra ūkio siunčiamus prašymus. Mes atradome, kad kai kurie serveriai elgiasi kaip tai, jei daug siunčiamus prašymus vyksta tame pačiame serveryje. Nes 100 prašymai gali užtrukti 1000 x daugiau laiko nei 1 prašymą (teoriškai turėtų būti 100 x daugiau laiko). Jis gali būti šiek tiek ugniasienę, serverio saugumo klausimas. Žinoma, tai gali būti, kad tokiu atveju "Google" kelia tam tikrų mažai "bausmė". Taigi, jei galite rasti ką nors šioje srityje - tai gali padėti. Jei ne, prašome palaukti, kaip patobulinti gaires,

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •