Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 1515

Tema: Daugiau apkrovos problemų

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Turiu statybos aikštelių 10 metų, aš esu visiškai supranta, 10x apkrova nereiškia, 10x išteklių, nustoti gydyti man, kaip idiotas ir šaukšteliu maitinti man šiukšlių. Šis mod šaltojo faktų, lyginant su kitų nemokamų mod Jūsų krovinys Mega. Ir piko metu mano svetainė dabar lėtai arba išvis nereaguoja. Taip, puslapių versti greitai išjungti piko metu, bet lėtai serverio išlaidas, vėliau tą pačią dieną. Turiu quad core, RAID 15K SAS serverio, kad yra optimizuotas tik baudą, ją paleisti 0.50 visą dieną ilgai prieš tai su dideliu eismo. Tai VBET kodą, kuris prideda apkrovos ir daro lėtai serverio piko metu, tai faktas, ne didinti eismo, aš turėjo to paties eismo ir automatinės prieš ir serverio susitvarkė bauda, tai yra vertimas produkto. Laikotarpis. Paskubėk ir ją išspręsti, aš tikrai dont wanna mokėti kitą £ 300 per mėnesį serverio atnaujinimas tiesiog paleisti mod lol.
    Aš suprantu, kad jūs jau buvo susipažinę su informacija apie serverio apkrova, kurį aš tau daviau. Atkreipkite dėmesį, kad aš neturiu žinių apie tai, kaip pažangios tūkstančių mūsų vartotojams, ir kiekvieną kartą aš duosiu asilas išsamią informaciją, kaip ji gali būti naudinga. Tai ne reiškia, kad aš esu su jumis, kaip idiotas - tai reiškia, kad man rūpi suteikti Jums informacijos, kuri gali būti naudinga jums ir jūsų serverio būklės vertinimo. Prašom parodyti man kitų nemokamų mod, kurį kalbame apie Aš mielai atlikti kai kuriuos palyginimus Taip pat bet kuriuo metu jūs galite laisvai pasirinkti geriausią sprendimą Jums.

Aš patikrinti jūsų forumą vėl ir vėl, atrodo, labai greitai reaguoti. Prašom duoti man geriausią laiką galėtų stebėtojo ką rašote apie savo lėtai atsakymai piko metu.

Jei norite patikrinti, kaip jūsų eismo pasikeitė dėl vBET - prašom šiek tiek ataskaitą, kurioje bus parodyti jums, visi eismo išverstų puslapių - tai, ką jūs uždirbote dėka vBET.

Jūs esate visiškai teisus, kad vertimai reikia papildomų išteklių, - kito kelio nėra, ir jūs niekada rasti produktą, kuris bus išversti savo svetainę be jokių išlaidų. Kaip jau minėjau, daugiausiai laiko reikia laukti "Google" vertimo, kai jis nėra išsaugotas, ir per šį laiką savo temas turi laukti atsako, kas turi didžiausią įtaką dėl serverio apkrovos. Galite nustatyti didesnės talpyklos laiko gyventi - tada dažnai reikia vertimai bus jau talpyklą. , Bet ne talpyklą vertimai bet kokio produkto, turės laukti vertimo. Nėra kito būdo.

Atkreipkite dėmesį, kad mano, kad turi būti daužomi gebėti nustatyti.

Kaip aš jau parašė jums, mes nuolat tobuliname vBET veiklos. Ir aš jums jau rašė, kad mes pasiruošę efektyvumo patobulinimų, kurie dabar yra beta stadijoje vBET4.x. Šiandien mes išleisti naują vBET4.x versiją su papildomu darbo efektyvumu. Ir kai mes perkelti šių patobulinimų vBET3.x tuos (jei tokių yra) bus ištaisyti klaidas nereikia stumti.

Taip pat niekas jėgų jums sumokėjo kitą £ 300 per mėnesį serverio - esate savo sprendimus ir jūs turite daug galimybių čia. Įskaitant palaikomų kalbų skaičiaus mažėjimo arba net pereiti prie kito produkto, kurį jūs paminėjote, yra daug geriau. Mes visiškai suprantame, kad sprendimus, kuriuos jūs naudojate, turi tilpti į Jūsų poreikius ir galimybes. Mes stengiamės suteikti mūsų klientams geriau ir geresnį produktą. Ir mes žinome, kad situacija, kai prašymas turi laukti atsakymo formoje kitą serverį jūsų serverio apkrova bus didesnė, nesvarbu, kokius sprendimus mes naudosime. Mums bus malonu, jei jums pasilikti su mūsų produktą ir jį sukonfigūruoti, kad tilptų yo savo galimybes. Ir mes mielai jums šioje srityje ranka

Atkreipkite dėmesį, kad mes tiesiog davė naują sprendimą integruotis su Sitemap Generator. Jei yra integruota - ieškokite naujų integracijos instrukcijas čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Jis ženkliai padidina greitį sitemap kartos (mūsų forume daugiau kaip 12 kartų).

Prisiregistravo
    Aug 2009

Tai aišku, kaip dieną man šis mod buvo paleistas nepateikus jokių tinkamam bandymui atlikti, ir aiškiai savininkas nėra suinteresuotas sprendžiant problemas.

Nepavyks.

Apie sprendžiant šį klausimą. Man labai gaila. Aš klaidingai manė, kad suteikti jums pirmojo atsako šios informacijos, man buvo aišku, kad mes spręsti problemą:
    Quote Originally Posted by vBET View Post

...

Ir esate teisę 100% - mes galime tai padaryti geriau, mes ir mes darome tai visą laiką Tiesiog laukti, kol mes perkelti visus patobulinimus, kuriuos mes padarėme vBET4.x įgyvendinimo metu

Jei aš galiu duoti jums keletą patarimų - prašome patikrinti, kaip jūs galite optimizuoti vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Ypač apsvarstyti išjungti kai kurias kalbas ir robots.txt failas blokuoja netinkamuose puslapiuose
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 19-03-10 prie 03:02.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Mykolas, esate neteisus, ši apkrova yra ne dėl eismo išaugimo, tai sukelia skaitymo ir rašymo vertimus į MySQL.

Jei vBulletin komanda gali skaityti ir rašyti į MySQL su maža apkrova, kodėl cant jums?

Prastas kodą mano draugas.
    Jūs jau buvo pažymėta, kad mes planuojama remti talpyklos sistemos (failo ir esamus variklius). Prašome apsvarstyti savo ketinimus šioje diskusijoje ir vyksta teisinga kryptimi, siekiant pagerinti kelionių serverio būklę - jei ji vis dar taško.

Jūsų klausimą daroma prielaida, kad apkrova sukelia bendravimas su MySQL. Ar galėtumėte suteikti mums šį diagnozuoti šaltinį? Mes mielai tai studijuoti

Junior Member
    Prisiregistravo
    Kov 2010

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by sarangan View Post
    , Kurią versiją Jūs naudojote? Atnaujinkite į paskutinę versiją - mes padarėme didelę darbo efektyvumu. Daugelis vartotojų rašė, ačiū už tai, matyti didelis skirtumas - ypač serverio apkrovos srityje

Redaguota:
    Aš tik patikrinti savo forumà ir vBET dirba ten - prašome nerašyti klaidingą informaciją apie vBET sąlyga.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 22-04-10 prie 14:58.

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •