LabasŽinoma, vertimas turi imtis tam tikri ištekliai yra ne magija. Versti puslapį priemonėmis išėjimo rezultatas ir jį pakeisti. Nes, kad vertimo raštu visada bus užtrukti ilgiau nei įprasta puslapyje.
Aš suprantu, kad jūs ne per daug laimingas, turintys daugiau serverio apkrova, tačiau atkreipkite dėmesį, kad vBET atsižvelgiant tik vertimo raštu išteklius. Normalus puslapių prideda tik vėliavos. Taigi visa tai papildoma apkrova nuo papildomų eismo išverstų puslapių. Kaip jums rašė savo srautą ne eiti iš karto po išjungti vBET (jei turite, o tada jis mažės po išjungti - pasitikėk manimi) ir serverio apkrova yra mažesnė, - akivaizdu, - robotai vis dar nuskaitymo URL išverstų puslapių, vartotojai vis dar randa Google nuorodos į jūsų išverstų puslapių. Taigi, jūs vis dar turi patį eismo, bet dabar pagal išverstas nuorodos yra tiesiog dubliuoti turinį - įprastą puslapio, kuris nėra išverstas. Jei norite likti su negalia vBET mes primygtinai rekomenduojame pridėti taisyklę. Htaccess failą, kuris bus nukreipti visus išverstų puslapių normalus vienas, kitaip galite prarasti savo SEO dėl dubliuojamas turinio.
Aš suprantu, kad savo nuomonės mūsų kodas yra silpnas. Aš nežinau, apie ką jūs grįsdama savo lūkesčius. Mes turime sparčiausiai vertimo mod VB - nėra nieko, kas veikia geriau. Vertimas bus imtis tam tikrų išteklių ir mūsų mod trunka mažiau kaip bet kurios kitos. Jūs galite pamatyti, kaip greitai vBET gali dirbti daugelyje forumų. Jei turite klausimų, į jūsų serverį, tada prašome apsvarstyti konfigūracijos pakeitimus ar pridėti serverio išteklius. Jums nereikės į 10 litrų kibirą 20 litrų vandens.
Ir esate teisę 100% - mes galime tai padaryti geriau, mes ir mes darome tai visą laiką
Tiesiog laukti, kol mes perkelti visus patobulinimus, kuriuos mes padarėme vBET4.x įgyvendinimo metu
Jei aš galiu duoti jums keletą patarimų - prašome patikrinti, kaip jūs galite optimizuoti vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
Ypač apsvarstyti išjungti kai kurias kalbas ir robots.txt failas blokuoja netinkamuose puslapiuose
Kas yra reagavimo laikas išverstų puslapių? Koks yra jūsų procesoriaus naudojimas? Koks yra jūsų atminties? , Jeigu tai priimtina, tada jums nieko nerimauti. Žmonės dažnai bijo didinti serverio apkrovai ir net nežino ką tai reiškia. 10 kartų daugiau serverio apkrova nėra NE - 10 metu vis daugiau naudojami ištekliai. Tai tiesiog reiškia, kad daugiau siūlų laukia eilėje, kas yra visiškai normalu, nes dabar jūsų temas, telieka laukti, kol "Google" atsako, jei kai kurios vertimo nėra paslėptas dar. Taigi, siūlai laukia "Google" atsakas ir tai trunka NE CPU, NE VISI per šį laiką. Dėl to, kad savo serverio apkrova BUS didesnis, net jei vBET galėtų imtis jokių išteklių ne visi (kas, žinoma, nėra įmanoma).
Apie kritimo jūsų serverį - Akivaizdu, kad tai jūsų serverio problemos. Taip atsitinka periodiškai. Aš turėjau panašią problemą mano serveryje. Sukėlė kai Apache klaidų, todėl vienas Apache siūlai auga ir auga su atminties, kol visa atmintis buvo sunaudotas ans serverio talpyklą. Elgiasi kaip tik viena gija - kitas Apache temas buvo normalus. Aš žaidžiau su Apache konfigūracijos ir problema išspręsta. Manau, kad Apache tik turėjo tam tikrą atminties nutekėjimo - kaip aš atsimenu, aš įdėti mažesnės vertės prašymų, kurie gali būti surengti viena gija. Taip pat buvo kitų pakeitimų. Siūlau patikrinti savo atminties ir stebėti tam tikrą laiką. Taip pat ji gali būti naudinga patikrinti vidutinį atminties kiekis, naudojamas vienas Apache siūlai, ir padarė kai kurie skaičiavimai ir nustatykite atitinkamą vertę MAX temas Apache.
Jei turite kokių nors klausimų, prašome tiesiog paklausti![]()