hmm, maniau, kad dragonbyte buvo vienintelė galimybė po vbseo. leiskite ištirti pašalinti visi kartu
hmm, maniau, kad dragonbyte buvo vienintelė galimybė po vbseo. leiskite ištirti pašalinti visi kartu
Greitai Q.. žiūri pastatytas versija vb 4.5 galiu beveik visus url, kaip jie yra, tačiau jos negali pridėti .html, pagal nutylėjimą ir matau savo url gere pridedant .html Bet padėti, kad būtų puiku, kaip atrodo, kad ne išeitis viduje draugiškas URL skyriuje.
Q2 - aš vis dar susietas su VBSEO funkcijas VBET, aš nepamenu, jei ten buvo mod/parametro reikšmę VBSEO su VBET, kad aš negaliu rasti išjungti, taip pat.
Tikiuosi, kad į gera tai visus ir gauti darbo teisingai čia greičiau! ačiū
Šiame forume, mes vis dar turime vBSEO. Mes naudojame gimtoji vBulletin SEO mūsų bandymas forumas ir yra, kad mes neturime pridėta .html
Internete galite rasti straipsniai apie persikėlimą iš vBSEO gimtoji vBulletin SEO. Vienas iš tų: https://www.vbulletin.com/forum/foru...and-fixing-url
Tai viena nėra tobula - ji rodo, 301 nukreipti į senas URL, bet po to vBulletin turėtų naudoti pati kitą 301 nukreipti į savo naują SEO URL. Tai ne puikus našumo (1 papildomas nukreipti), bet tai įvyks tik tiems, kurie atėjo iš senų URL iš kai kurių nuorodas, ar iš indeksuotų puslapių. Su laiku, "Google" bus reindex ir jeigu 301 yra naudojamas, jis turėtų būti be žalos savo SEO ("Google", tiesiog žinau, kad puslapis turi naują URL). Jūs galite ieškoti kitų straipsnių, gal jūs pastebėsite, kaip nukreipti tiesiogiai į naują URL. Bet kokiu atveju - tai yra vienas iš sprendimų.
Sąrankos vBulletin funkcionalumą ir kiti mados yra mūsų sritis. Mes padėsime jums su vBET konfigūracijos. Jūs galite užduoti vBulletin komanda apie gimtąją SEO konfigūracija, nes tai nėra jų funkcija ir jie žino, kad jis geriausias.
Todėl jūsų nebijo VBSE klausimus wioth saugumo? Turiu visą licenciją iš VBSEO vis dar nėra tikras, ar galiu DL kodas nebėra, nors,.
Būtų ledo nukreipti visus url, kad naujų draugiškas url manau, kad šiek tiek bijo masinio perkelti nors
Mes ne turėjo kokių nors saugumo klausimais su vBSEO ir mes nieko nežino apie tokius.
Jei jūs pakeisite savo SEO nuorodos, jūs turite padaryti peradresavimą. Kitaip jums bus prarasti savo srautą iš išorės nuorodos (kuris atkreipia dėmesį į ne esamus Url), ir jums bus prarasti paieškos variklių, kurie bus matyti, kad visi jau buvo indeksuotas turinio išnyksta. Puslapiai pagal naują Url bus indeksuojami kaip naujas turinys, o ne tik būti reindexed pagal naują URL. Kad yra, kodėl mes turime 301 peradresavimą - ne tik nukreipti, bet taip pat pasakyti, kad senas turinys pasikeitė visam laikui jo adresą. Tai yra viena iš priežasčių, kodėl mes nenorime keisti mūsų SEO variklis, bet jei jūs jau padarė, turėtų pasirūpinti, apie nukreipimą iš senų Url į naujus.
I dont norite jį pakeisti lol, bet aš turiu apperently. VBSEO turi 2 pagrindinius veikalus ir tai, kodėl jie buvo uždaryti. Aš hit su viena gana sunku, kai visi "google" eismas buvo nukreipti.
Ačiū už informaciją. Mano nuomone, pagrindinė priežastis, uždarymo vBSEO yra funkcionalumas jau yra įtrauktas į vBulletin nuo 4.0, kad žmonės nebeperka vBSEO. Nebuvo prasmės išleisti kitą dolerių už kažką, ką jūs jau turite. Kitaip vBSEO komanda būtų tiesiog padaryti update ir atsikratyti išnaudoja. Bet tai tik mano nuomonė.
Šiuo metu man bus ženklas šioje temoje, kaip išspręsta, nes mes sužinome, kad nėra nieko blogo su vBET šioje srityje, jūs tiesiog naudokite nepalaiko SEO variklis. Galite naudoti gimtoji vBulletin SEO variklis su vBET be jokių papildomų įskiepių. Tuo atveju, jei nuspręsite tai padaryti, ir vis dar turite klausimų, prašome rašyti čia arba atidaryti naują giją.
VBSEO uždarė savo duris, kai išnaudoti nukentėjo, nėra atnaujinti! Aš ieškau pašalinti visi kartu ir eiti su vb pastatytas, bet reikia ją lėtai