Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 13 123 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1029

Tema: Atnaujintas į naujausią versiją 4101BF šiandien lang link rel="pakaitinis" hreflang

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Default Atnaujintas į naujausią versiją 4101BF šiandien lang link rel="pakaitinis" hreflang

TAIGI, aš atnaujinau vbet pridėti IBM ir daugiausia nuoroda " rel="pakaitinis" hreflang kodas išverstų puslapių, bet tai nėra rodomi, po atnaujinimo. Aš ištrinti cloudlflare cache būti tikri, kad jis buvo ne ten.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Jun 2010

ping - ne tikri, jei aš praleidau somhing, vėl leidžia nustatymus, ir dar jokios vertės

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki, atsiprašau, bet aš nesu tikras, ar aš suprantu, problema. Jūs vBET atnaujinti ir norite naudoti " IBM vertimo. Aš manau, kad jūs sukūrė IBM paskyrą ir nustatyti teisingus parametrus Admin CP > vBET > Translation Providers už "IBM Watson FREE/Commercial Translation API key" ir "IBM Watson FREE/Commercial Translation API URL". Jei tu taip ir įdomu, ar IBM vertimas yra tikrai veikia, galima patikrinti jį įkelti į savo forumą failą iš vBET paketas (do-not-upload\tools\providers-tests\test_ibmwatson.php) ir patikrinti vertimą statusą savo bower (įdėti URL forumą /test_ibmwatson.php). Tai, kaip jūs galite įsitikinti, kad IBM vertimas yra darbo už jus, jei tai yra problema.

Jūs taip pat rašė apie "rel="pakaitinis" hreflang" - ir Jis nesupranta, kas tai yra problema. Ką reiškia hreflang? Ką apie rel="pakaitinis"? Nustatymą, kurį tiksliai rašote apie (rašykite visas kelias)? Jei jis, tarkime, pasirodo ir kodėl? Atsiprašau - nesu gaudyti. Gal galėtumėte paaiškinti daugiau.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 09-03-19 prie 21:40.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Atsiprašau, norėjau IBM watson", (dar vis klavišą nes tai painu, kaip gali būti) -- Ne problema, čia su vbet

Reali problema, aš padariau update, nes man reikia rel="pakaitinis" hreflang" meta žymos pridėti prie išverstų puslapių, ir kad nėra rodomi, nors aš ją įgalinti parametrai--

Code:
    Adds "alteranate" tags on the page. "Alternate" tags helps Google serve the correct language or regional URL (more information). Enabling this option will have a negative impact on performance (time overhead of adding tags and sending more data to users).

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš suprantu, problema dabar. Prašome atkreipti dėmesį, kad "pakaitinis" yra pridėta tik svečiams, ir jis yra matomas tik HTML (ne naršyklės), nes tai yra robotai ne realus vartotojai.

Taip pat jis veikia tik išversti Url ir jūs nenaudojate jokių SEO optimizavimas Url (turite tokią įtraukti į vBulletin nuo vBulletin 4, tik reikia sukonfigūruoti vBulletin ir tada taip pat konfigūruoti vBET atpažinti jį ir išversti Url). Jei jūs tai padaryti ir vis dar turi problemų su "pakaitinis", prašome leiskite mums žinoti, mes jį išnagrinės.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Jun 2010

ak gerai, aš ne patikrinti, be prisijungęs.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Veiwing šaltinis https://www.allfreechips.com/de/

Be prisijungęs aš nematau žyma?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Kai įjungta papildoma HTML kodas, turėtų būti pridėta svečiams:
    Code:
    <link rel='alternate' hreflang='...
    Tai turėtų būti pridėta kiekvieno URL jūs jau turite išverstą į savo talpyklą tikrasis puslapio. Todėl, kad ji woks, jums reikia taip pat draugiškas Url (tik tada Url išversti). Kaip matau, jūs jau turite jį įjungti, bet jūs turite tam tikrų konfigūravimo klausimais su savo draugiškas Url - forumo puslapį, turite gražus, draugiškas Url, bet paspaudus jis peradresuojama į ne draugiškas URL (su showthread.php). Jums reikia pataisyti savo konfigūraciją.

Taip pat "pakaitinis" yra pridėta tik tada, kai svečias atmintis yra naudojama. Tai nėra aprašyta parametro aprašymas išlaikyti lengviau suprasti, bet jis yra pagamintas iš paskirties - našumo priežasčių (talpyklą puslapio pigiai gauti, bet jei svečias atmintis yra išjungtas, tada gaunate kiekvieną kartą išverstos Url patį puslapį būtų per brangus forumai, kurie turi visus 53 kalbomis).
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 11-03-19 prie 21:36.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Man atrodo, kad tai showthread atsitinka tik tada, kai jūsų ne anglų kalba , tai vbet nustatymas mp trūksta?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Taip atsitinka dėl jūsų forumas, jei jums yra anglų kalba, taip pat. Eikite į saitą, kai temoje apie jūsų forumą ir pamatyti, kad esate nukreipti. Dėl išversti puslapį, aš matau tavo nuorodos yra su showthread.php iš pradžių, bet dėl anglų puslapis tiems, tapti showthread.php kai paspausite ji (peradresuojama). Taigi tai yra pagrindinis klausimas čia - jei jūsų vBulletin atpažįsta showthread.php atitinkamai Url (nukreipimus ten), tikriausiai tai yra priežastis, kodėl išverstų puslapių, jūs turite iš pradžių showthread.php Url (vBET pokyčiai Url pridėti kalbą ten, ir atrodo, kad ji bus tokios Url vBulletin - tai vienintelis būdas mums - pakeisti tai, ką mes gauti).

Jei jūs norite būti tikri, kad tai ne vBET problemą, galite laikinai išjungti įskiepį Admin CP ir pamatyti, kas atsitiks. Taip pat galite laikinai išjungti .htaccess taisyklės vBET.

vBET nustatymas SEO Url yra Admin CP > vBET > Main > Link Type.
    Daugiau info apie vBET konfigūracijos ir vBulletin konfigūraciją rasite readme.html failą iš vBET paketas (yra keletas patarimų apie SEO nuorodos).
    Taip pat įsitikinkite, kad naudojate palaikomą SEO variklis. vBET palaiko vBSEO (senas tirpalo) ir vBulletin gimtoji SEO nuorodas.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 13-03-19 prie 09:18.

Pradžia 13 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •