Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 1616

Tema: Užfiksuotas dar vienas 4.2.5 VB su VBET klaida

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Tad gal šis kodas yra sukurtas pridedant keletą dalių (linijos, ar kitokia išraiška). Aš patikrinti dar kartą, ieško tik jo dalis, ir leidžia jums žinoti.

Prisiregistravo
    Aug 2009

GERAI, aš ją radau. Aš negalėjo rasti, tai anksčiau, nes kodeksą mes turime pabėgti simbolių prieš". Kodas failų vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    Code:
    $vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] = 
    '$lastpostinfo[\'lastposter\'] = \'<!--vBET_SNTA-->\' . $lastpostinfo[\'lastposter\'] .\'<!--vBET_ENTA-->\';'
    .$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'];
    Aš negaliu atkurti klausimas, taigi negaliu patikrinti sprendimas. Aprašykite, kaip atkurti arba pabandyti pakeisti kodą, kad viena žemiau. Šis sprendimas nebuvo tikrinama.
    Code:
    $vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] = 
    '$lastpostinfo[lastposter] = \'<!--vBET_SNTA-->\' . $lastpostinfo[lastposter] .\'<!--vBET_ENTA-->\';'
    .$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'];
    Tai gali būti jis - klaidos kodas pasakoja apie netikėtas " ir nuo vBulletin kelia mūsų kodą " (eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');) tai gali privesti prie klaidų. Pasakykite mums, kaip atkurti, arba patikrinti, galimas sprendimas, ir atsiųsti mums savo statusą.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 24-06-18 prie 10:42.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Aš negaliu priversti klaidų, aš tik pavyko užfiksuoti ji.. Ji įvyktų bent kelis kartus per porą dienų, todėl man bus atnaujinti kodą ir žiūrėti!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Puikus - mes laukiame jūsų info.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Iki šiol jokių klaidų, gerai Atrodo

Prisiregistravo
    Aug 2009

Didelis. Man bus ženklas, ši problema kaip ir išspręsta ir įtraukti tirpalą į kitą išleidimo. Jei problemos atsiranda vėl, prašome mums pranešti.

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •