Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 99

Tema: Pradžios vbet-ne-išversti-plotas-Sabine-f-vbet ne išversti zonos - u.html

Exclamation Pradžios vbet-ne-išversti-plotas-Sabine-f-vbet ne išversti zonos - u.html

Labas

Mano Google Webmaster Central "Turiu apie 5000 nuskaityti klaidų, kaip ši valstybė URL:

Manau, kad yra apie klaidą

StarBuG

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Taip - jis tikrai atrodo. Ar jums nustatyti puslapis generuoja tokio ryšio? Vietose, kurios mes patikrinti nuorodos bauda. Taigi čia yra kai kas mano, mes praleisti. Būtų labai, labai naudinga, jei galėtumėte mums URL į puslapį, kur tokia skaldytų narys nuorodą egzistuoja.

Mes dirbsime, tačiau vistiek mes skatinti mūsų vartotojams blokuoti išverstas narys puslapių robots.txt Tokie puslapių neturite naudingo turinio, ne visi ir blokavimo jis duos jums geresnių rezultatų. Kitaip tariant, ką Jums reikia, kad indeksuoti narys puslapiai? Ir ką prarasti serverio resursų išversti robotai nuskaityti tuos puslapius? Taigi, prašome čia pavyzdžiui Robot.txt failas blokuoja daug turinio, kuris jums tikrai nereikia būti indeksuojami (pavyzdžiui: narys puslapių, kalendorius, paieška):
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 10-03-10 prie 17:45.

Kaip turėčiau lokate tokios nuorodos?
    Aš stengiuosi, kad mano akys atsiveria, bet aš nieko negali pažadėti

Prisiregistravo
    Aug 2009

Vieta yra problema čia

BTW - galite atsikratyti šios problemos, išjungti parinktį "Negalima versti vardus" - tai yra priežastis.

Bet versti vardus nėra prasmės

Prisiregistravo
    Aug 2009

Nr specialiai Štai kodėl mes pridėjome šią parinktį. Kaip matome, tai sukelia tam tikras problemas, ir mes negalime tiksliai nustatyti, kaip. Tikimės, kad mes rasime, kur susidaro toks dalykas

Prisiregistravo
    Aug 2009

vBET 3.3.2 perėjo išverstas plotas - Ar ši problema vis dar vyksta naujos versijos? Turėjo paklausti, nes mes vis dar negali atkurti (mes nežinome, kurie puslapiai buvo pagamintos tų neveikiančių nuorodų).

Prisiregistravo
    Aug 2009

Tiems, kurie nežino, nėra išverstas plotas yra trumpesnis ans atrodo kaip, kad: <! VBET_SNTA -> <! - VBET_ENTA ->

Taigi, jei radote kažką panašaus Webmaster Tools klaidų, tada atkreipkite dėmesį mums. Nesame tikri, ši problema vis dar egzistuoja, nes mes niekada nepavyko atkurti.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Nr info apie faktinio išdavimo - uždarymo. Bus atnaujinti, jei reikia.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •