Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 33

Tema: Iš kalbų vertimo pasirinkimas, nepriklausomai nuo ekrano talpyklą kalba

Junior Member
    Prisiregistravo
    2011 m. gegužės mėn.

Default Iš kalbų vertimo pasirinkimas, nepriklausomai nuo ekrano talpyklą kalba

Text automatically translated from: Polish to: Lithuanian
    Translated text
    API iš "Google" ir "Microsoft" yra vertinga. Todėl, kai mano sąskaita šiose platfmormach turi keletą lėšas, išjungsite daugeliu kalbų, kad nebūtų gaišti brangų pinigus vertimą nedidelių kalbomis. Kai aš padaryti, kad antrinės kalbos nėra - gali iškristi iš indeksą paieškos atgrasinti naujų lankytojų į mano forume.

Būtų buvę malonu, jei galėtų pasirinkti kalbas, kad šiuo metu mes norime paaiškinti, o ne be antrinių talpyklos kalbas.
    Original text

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Translated text
    Sveiki, ir visų pirma atsiprašome už reagavimo laiką. Tu jau gali turėti, tačiau mes išbandėme šiuos problemos:
    1. bet kuriuo atveju padaryti kopiją failus iš katalogo vbet_translation_options
    2. redaguoti kiekvieną iš tikro katalogo failai-kalbų porą, kurios nenorite ir toliau remti (bet vis dar įjungtas), vietoj API pavadinimai įveskite tuščia eilutė, pvz.:
    pakeisti į 'ar'=>'Google', apie 'ar'=>'',

Jei jūsų forumas viskas originalo kalba yra tik lenkiškai, tai yra pakankama, nes keisdami reikšmes faile vbenterprisetranslator_from_pl.php.
    Aš siūlau jums išbandyti pirmiausia porą ypač viena kalba ir pamatyti, jei ji veikia. Ji turėtų, nes vBET su mašina pasirinkti vadinamuosius "fikcijos" vertėjas, jei ten yra ne (nes išnaudota ribų).

Turėkite omenyje, kad naudodami šią konfigūraciją, už jūsų pasirinktą kalbų porą vBET atsisiųsti vertimus iš talpyklos, bet jis nebus, kad nauji vertimai. Tai lems tai, kad tekstas nėra išverstas bus rodomi originalo. Ir tai reiškia, kad į taip vadinamas ' dvigubo turinio "-ką" Google "nemėgsta.
    Taigi prašome apsvarstyti šią galimybę...

Todėl, jei norite visiškai išjungti kalbą, jis pirmą kartą apriboti vertimo varikliai (tuos pačius konfigūracijos failus). Atostogos nemokamai-tegul paaiškina. Daugiau "turinio dubliavimo" blogiau "Google" indeksavimo. Visiškai išjungti kalbos palaikymą išsprendžia šią problemą. Palikite parama, bet be vertimo varikliai, bus problemų priežastis. Taigi tai, kas tarp jų-tų kalbų, kurie turi paramą kitų variklių, lieka nemokamai vertimus (aš jums priminti, kad "Microsoft" taip pat yra laisvas pasirinkimas), naudoti tik užtvankos tais atvejais, kai nėra kitų palaikymo, ir kur jis turėtų ateiti "dubliuoti turinį", bet daugiau vertimų nesant, tačiau apsvarstyti galimybę išjungti kalba.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami paklausti.
    Original text

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Translated text
    Mam nadzieję, że, kad zaspokoiło twoje potrzeby - jeśli nie proszę pisać w tym wątku.
    Original text

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •