Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 22

Tema: Išankstinio Pardavimo ir (arba) Atnaujinti Klausimas - ar vBET dar yra prižiūrimi?

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rug 2010 m.

Default Išankstinio Pardavimo ir (arba) Atnaujinti Klausimas - ar vBET dar yra prižiūrimi?

Sveiki,
    Aš vis dar veikia senesnė versija vBET (mano vyresnio amžiaus v3.8.9 vBulletin) -- ir nori atnaujinti svetainę į naujausią v5 stabili versija ir tada atnaujinti vBet į dabartinę versiją (jei ji veikia). Aš prašau, nes aš nematau jokių pranešimų ilgą laiką...

Aš taip pat norėtų atnaujinti svetainė turi SSL ir leido suprasti, kad vBulletin 5 'SSL suderinama -- bus vBET taip pat dirbti, jei įrenginys sukonfigūruotas SSL?

Prašome galite, leiskite man žinoti apie šiuos?

Ačiū

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

vBET buvo rafinuotas, funkcionalumą ir klientams retai ataskaita klausimų, todėl yra šiek tiek naujų etatų.
    vBET 5 yra išbandyta versija vB 5.1.9. Jūs galite išbandyti vBET 5 mūsų bandymas forume: Forumai - bandymo forumas vBET 5. Tiesiog prisijunkite prie abonemento.
    Šiuo metu nėra jokių neišspręstų klausimų, susijusių su SSL. vBET darbo rezultatas prieš jį nukreipiamas į išorę, taip šifravimo neturėtų turėti jokios įtakos darbo vBET.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •