Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1011

Tema: Neteisingas argumentas, tiekiamus foreach () in [path] / includes / class_postbit.php (294)

Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Default Neteisingas argumentas, tiekiamus foreach () in [path] / includes / class_postbit.php (294)

Text automatically translated from: Italian to: Lithuanian
    Translated text
    Kadangi aš buvo atnaujintas vbet, kai aš pervadinti šios klaidos diskusija:

Perspėjimas: Neteisingas argumentas, tiekiamus foreach () in [path] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27

Perspėjimas: Neteisingas argumentas, tiekiamus foreach () in [path] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27

Kaip išspręsti šią problemą?
    Ačiū
    Original text

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome naudoti vBET, diskusijos, vBSEO (jei naudojamas), suteikia mums tikslią versiją.

Taip pat pasakykite mums, kokiu būdu esate pervadinti diskusijos ir tu darai normalų arba išverstą puslapį?

Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Translated text
    Vbet yra paskutinė versija aš turiu įdiegta jums ir vBSEO 3.3.2.
    Nuo to klaidą, kai aš pervadinti originalo kalba diskusija, ir net kai bandau perkelti diskusiją iš vienos kategorijos į kitą.
    Original text

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš negaliu atkurti mūsų forumuose, todėl man reikia šiek tiek padėti ant šono

Gerai - aš patikrinti šaltinio ir ją sukelia kai kurie įskiepiai naudojant kabliuko "postbit_display_complete". vBET turi 2 įskiepių naudojant šio kabliuko. Ar galite nustatyti, kai viena priežastis bėdų dėl jūsų forumą? Jūs galite tiesiog daryti išjungti vieną, ir patikrinti, ar problema vis dar egzistuoja. Jei taip, tada įjungti ir išjungti kitas. Jei vis dar egzistuoja tada bandykite su kabina neįgaliesiems. Jei ji vis dar egzistuoja - tada tikriausiai ji nėra vBET kaltės - pabandykite išjungti visą vBET ir patikrinti.

Jūs išjungti įjungti Admin CP-> Plugins & Produktai -> Plugin Manager
    Jūs išjungti visą mod Admin CP-> Plugins & Produktai -> Tvarkyti Produktai

Prašome leiskite man žinoti, apie rezultatus. Jei PM man prieigos duomenys, aš patikrinti pačiam

Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Translated text
    Bandžiau išjungti BB Įmonių Vertėjas ir tą pačią klaidą, tačiau šią klaidą pradėjo duoti man dieną po to, kai įdiegėte.
    Kur aš galėčiau kreiptis tada išspręsti?
    Original text

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš suprantu, kad jūs matote klaidos pradedant po vBET yra įdiegta. Bet, kaip matote, vBET nieko daryti su juo, nes klaidos vis dar atrodo, kai vBET yra išjungtas. Taip pat kai kurie kiti pakeitimai turėjo būti padaryti jūsų forume. Galbūt kai kurie kiti mod taip pat buvo pridėta, arba kai konfigūracija pasikeitė.

Pirmiausia prašome nustatyti, kas yra kaltas. Taigi išjungti visų įskiepių, kurie dirba su kablio "postbit_display_complete" - kiekvieną kartą patikrinti, ar jūs vis dar turi klaidų. Kai nustatyti, kas yra kaltas, tada prašome kreiptis į autorius AM, kuri daro netvarka. Jei jūs vis dar turi keletą klausimų - klauskite

Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Translated text
    kaip man išsiaiškinti, kas yra įskiepių, kad dirbti su postbit_display_complete?
    ačiū
    Original text

Prisiregistravo
    Aug 2009

Eiti metų savo Admin CP-> Plugins & Produktai -> Plugin Manager ir surasti vienas postbit_display_complete

Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Translated text
    Na, aš turiu išjungti vienu metu, ir aš atrado, kad problemų, tokių kaip: yra "passiveVid - pakeitimas showthread".
    Bet kas yra pasiteisinimas?
    Aš nuolat jį išjungti?
    Ačiū
    Original text

Prisiregistravo
    Aug 2009

Eiti Šis mod autorius ir paklausti jo, kas vyksta

Aš negali būti atsakingi už kitų mados arba žinoti, kaip dirba visas esamas mados - Atsiprašau, kad negali padėti jums daugiau ir tikiuosi, kad mano pagalba buvo pakankamai gera

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •