Prašome naudoti vBET, diskusijos, vBSEO (jei naudojamas), suteikia mums tikslią versiją.
Taip pat pasakykite mums, kokiu būdu esate pervadinti diskusijos ir tu darai normalų arba išverstą puslapį?
Aš negaliu atkurti mūsų forumuose, todėl man reikia šiek tiek padėti ant šono
Gerai - aš patikrinti šaltinio ir ją sukelia kai kurie įskiepiai naudojant kabliuko "postbit_display_complete". vBET turi 2 įskiepių naudojant šio kabliuko. Ar galite nustatyti, kai viena priežastis bėdų dėl jūsų forumą? Jūs galite tiesiog daryti išjungti vieną, ir patikrinti, ar problema vis dar egzistuoja. Jei taip, tada įjungti ir išjungti kitas. Jei vis dar egzistuoja tada bandykite su kabina neįgaliesiems. Jei ji vis dar egzistuoja - tada tikriausiai ji nėra vBET kaltės - pabandykite išjungti visą vBET ir patikrinti.
Jūs išjungti įjungti Admin CP-> Plugins & Produktai -> Plugin Manager
Jūs išjungti visą mod Admin CP-> Plugins & Produktai -> Tvarkyti Produktai
Prašome leiskite man žinoti, apie rezultatus. Jei PM man prieigos duomenys, aš patikrinti pačiam
Aš suprantu, kad jūs matote klaidos pradedant po vBET yra įdiegta. Bet, kaip matote, vBET nieko daryti su juo, nes klaidos vis dar atrodo, kai vBET yra išjungtas. Taip pat kai kurie kiti pakeitimai turėjo būti padaryti jūsų forume. Galbūt kai kurie kiti mod taip pat buvo pridėta, arba kai konfigūracija pasikeitė.
Pirmiausia prašome nustatyti, kas yra kaltas. Taigi išjungti visų įskiepių, kurie dirba su kablio "postbit_display_complete" - kiekvieną kartą patikrinti, ar jūs vis dar turi klaidų. Kai nustatyti, kas yra kaltas, tada prašome kreiptis į autorius AM, kuri daro netvarka. Jei jūs vis dar turi keletą klausimų - klauskite
Eiti metų savo Admin CP-> Plugins & Produktai -> Plugin Manager ir surasti vienas postbit_display_complete
Eiti Šis mod autorius ir paklausti jo, kas vyksta
Aš negali būti atsakingi už kitų mados arba žinoti, kaip dirba visas esamas mados - Atsiprašau, kad negali padėti jums daugiau ir tikiuosi, kad mano pagalba buvo pakankamai gera