Na, ateis vėl prašau pagalbos.... Tai buvo daugiau nei mėnesį, nes nusipirkau pagal vBET ir iki šiol aš negalėjo padaryti jį dirbti, aš jau kalbėjosi su Marcin privačių pranešimas blogas negalėjo išspręsti ir paprašė manęs vėl kad atidaryti thread čia. Marcin sako jis išnaudojo mano limitas Microsoft API, bet tai ne tiesa, nes jei einu į mano Microsoft sąskaita yra ten, kad aš vis dar 2,000 versti, t. y. niekada net naudoti. Man reikia pagalbos, nes mano forumas tik verčia į anglų ir rusų kalbomis. Ačiū. Bem, venho novamente suplicar ajuda.... Já faz mais de um mês que eu comprei o vBET e até hoje não consegui fazer funcionar, já conversei com o Marcin por Mensagem Privada más o mesmo não conseguiu resolver e me pediu novamente que eu abrisse um tópico aqui. O Marcin diz que esgotou meu limite de API da Microsoft, porém isso não é verdade, pois se eu entro na minha conta da Microsoft está lá que ainda me restam 2.000 a traduzir, ou seja, nem cheguei a utilizar. Preciso de ajuda, pois meu fórum só traduz para o inglês e Russo. Obrigado.
Rodyti Tag Cloud
Forumo taisyklės