Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Duomenų bazės klaida Kada atualiza língua Kada atualizo o profilį

Default Duomenų bazės klaida Kada atualiza língua Kada atualizo o profilį

Text automatically translated from: Portuguese to: Lithuanian
    Translated text
    Kada atualizo į língua ne Painel de Controle ar Usuário, aparece o seguinte klaida:
    Code:
    Database error in vBulletin 4.2.3 Beta 3:  Invalid SQL: UPDATE user SET     parentemail = '',     icq = '',     msn = '',     aim = '',     yahoo = '',     skype = '',     homepage = '',     birthday_search = '',     birthday = '',     showbirthday = 0,     usertitle = 'Matador de Ursos',     customtitle = 1,     vbet_def_lang = 'pt',     membergroupids = '109' WHERE userid = 1;  MySQL Error   : Unknown column 'vbet_def_lang' in 'field list' Error Number  : 1054 Request Date  : Sunday, May 24th 2015 @ 04:02:35 PM Error Date    : Sunday, May 24th 2015 @ 04:02:35 PM Script        : http://www.mysite.com/profile.php?do=updateprofile Referrer      : http://www.mysite.com/profile/edit/ IP Address    : 201.6.82.103 Username      : Fabiano Classname     : vB_Database_MySQLi MySQL Version : 5.1.73
    Aš po šios procedūros, bet nauja versija vBET buvo išjungti šią funkciją. Ką daryti?
    Original text
    Paskutinį kartą redagavo Marcin Kalak; 25-05-15 prie 08:57. Priežastis: remonto bbcode

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Aprašykite savo problemą tiksliau. Kai rodomas klausimas? Ar vBET yra įjungtas? Yra stalo vartotojas yra stulpelis vbet_def_lang?

Translated text
    Tadas,

Kiekvieną kartą, kai kas nors bus atnaujinti gimtoji kalba – vartotojo valdymo pulte suteikia duomenų bazės klaida, kaip aprašyta aukščiau.

Aš taip pat supratau, kad niekas gali užsiregistruoti, duoda klaidos duomenų bazės nurodantis, kuriame nėra stulpelio vbet_def_lang.

Mano duomenų bazėje nėra jokių stulpelis, pavadinimu vbet_def_lang
    Original text

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Pabandyti padaryti šį SQL užklausos (Pastaba: pridėti lentelės priešvardis, jei naudojate jį prieš lent.):
    Code:
    ALTER TABLE user ADD vbet_def_lang VARCHAR(5)

Translated text
    Muito obrigado, deu certo ***
    Original text

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Džiaugiuosi, kad aš gali padėti jums.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus