Gauti tai apie visus savo puslapius. Naudojate naujausią versiją.
Perspėjimas: Neteisingas argumentas, tiekiamus foreach () – /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php eilutės 734
Gauti tai apie visus savo puslapius. Naudojate naujausią versiją.
Perspėjimas: Neteisingas argumentas, tiekiamus foreach () – /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php eilutės 734
Prašome duoti man nuorodą į klausimą. Prašome atsiųsti man PM prieigos duomenis administratorius CP ir FTP. Aš patikrinti kas vyksta ten
Aš neturiu prieigos prie FTP.
Greitai nustatyti už šį klausimą:
- Atidaryti failą apima / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
- Ieškoti:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'])
- Pakeisti į:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid'])
Šis greitai nustatyti bus pridėta į kitą pranešimą.
Ačiū, kad dirbo.
Zaktualizowałem į naujausią vBET. Man teko iš naujo taikyti šį pakeitimą, tačiau dabar rodo visų Svečių puslapiuose nesvarbu kas.
Aš nematau problemą svetainėje.
Naujausia versija vBET yra 4.7.2. Jūsų versija yra 4.7.1. Tu padarei priskirti žemesnei kategorijai?
Taip, aš sumažino po to, kai aš pamačiau šį, bet atrodo, kaip tai vyksta 4.7.1 taip pat. Tai tik vyksta kai nėra vertimo paslaugų teikėjams ("Google" yra pažymėtas kaip naudotis mano atveju, bet aš neturiu API raktas, įrašytas jiems). Kai tai atsitinka temas taip pat nėra išversti.
Jei neturite klavišą "Google", tada jis turėtų būti automatiškai išjungtas. Jūs rankiniu būdu išjungti Google paieška AdminCP -> vBET -> vertimo paslaugų teikėjų prieinamumą. Prašome leiskite man žinoti, jei "Google" automatiškai įjungti AdminCP -> vBET -> vertimo paslaugų teikėjų prieinamumą.
Prašome leiskite man žinoti, jei tai išsprendžia klausimus.