Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1014

Tema: Neįmanoma pašalinti vbet nesulaužant forumas

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis
    Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Neįmanoma pašalinti vbet nesulaužant forumas

Hi guys,
    Man reikia pašalinti vbet, aš pašalinta per admincp ir vbet nebėra, tačiau kai bandau naikinti vbet failus prie mano serverio (i 'm trying to get mano serverio atgal į standartinį failus tik iki naujo ką turiu) jis nužudo mano forumas!? Štai aš gauti, jei aš pabandyti pašalinti failus po šalinimo per admincp klaida:

Įspėjimas: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: nepavyko atidaryti stream: nėra tokio failo ar katalogo į /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () būtų kodas eilutę 135

Lemtinga klaida: require() [function.require]: nepavyko atidaryti reikia "/ home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php" (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php "), /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () būtų kodas eilutę 135

Aš pašalintas visas vbet taisykles iš Htaccess.

Any ideas, kaip išgydyti tai?

Linkėjimai,
    Simonas

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Tai, atrodo, ne pašalinti kai kurie įskiepiai vBET ar ne šalinant integracijos vBET kai kurie įskiepiai. Ar turite vBSEO? Pabandykite išjungti visus kabliukus/plugins (daugiau informacijos).

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Aš neturi pasirinkimo, bet jei norite išjungti visus plugins, turėjau vbseo bet aš bandė atsikratyti tai!, kai aš pabandykite pašalinti vbet man įvairiausiais klausimais, ji yra vairuotojo man riešutų!

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Prieš pašalindami vBET, reikia pašalinti jos integraciją su vBSEO. Prieš pašalindami vBET taip pat pabandykite išjungti visus kabliukus config.php (daugiau informacijos).

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Aš jums suteikti jai kitą eiti, VBSEO išdiegtas todėl nežinau ką integracija reiškia? VBSEO taisyklių pašalintos iš Htaccess. kur dar turėčiau būti ieškote?

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Jei jūs turite pašalinti vBSEO tada jums taip pat pašalinama integracijos vBSEO su vBET.
    Prašome atsiųsti man PM prieigos duomenys administratorius CP ir FTP. Bus patikrinti, kas vyksta ten

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

PM išsiųstas

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Prieš šalindami vBET turite pašalinti visus savo integraciją. Radau savo integracijos modules/recentthreads.php eilutėse 255-260. Jei turite padaryti kai kurie kiti integracija su vBET jį panaikinkite.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Pašalinta vbet tada pradėjo pašalinti vbet failus ir gavo šią informaciją:
    Įspėjimas: require([path]/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: nepavyko atidaryti stream: nėra tokio failo ar katalogo į [path]/includes/init.php(304): eval () būtų kodas eilutę 135

Lemtinga klaida: require() [function.require]: nepavyko atidaryti reikia "/ home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php" (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php "), /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () būtų kodas eilutę 135

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Ačiū už tai, aš pamiršau apie į vbacmp, aš dabar bandys ir išvalyti ir pašalinti - aš jums žinoti, kaip jis!

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •