Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 77

Tema: Kalba Būklė integruota į pranešimo sistemą VB

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis

Exclamation Kalba Būklė integruota į pranešimo sistemą VB

Labas

Turiu didelę problemą.

Aš naudoju sveikinimo laišką, pasveikinti savo svečiams ir juos pristatyti mano forumas idėja.

Tačiau šį pranešimą visada yra vokiečių kalba, nes tai per VB Teisinės sistemos (ir SEO tikslais vaizdas)

Būtų atvėsti papildoma sąlyga įspėjimo sistemos.

PAVYZDŽIUI:
    Vartotojas nėra naršote forumas [kalba]
    - Vartotojo naršote forumas [kalba]

Tai taip pat suteiktų informacijos apie automatinio vertimo pranešimus įmanoma.
    Tai būtų labai svarbu man, o gal ir kiti taip pat.

Jei kas nors turi išspręsti kalba sąlyga gauti į pranešimo sistemą, praneškite man dabar.

StarBuG

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Jei naudojant aiškius VB pranešimo sistema turėtų būti verčiami (arba mes rašome apie 2 skirtingi dalykai). Jei naudojate vB notive vBSEO sustiprinti sistemą - tada pranešimuose nėra švarus HTML, tačiau yra priimami į JavaScript vBSEO - tai yra, kodėl šie nėra išversti. Šiuo atveju, tiesiog pereiti į vBET Įvairūs parinktys ir įjunkite "Versti vBSEO pranešimus JavaScript". Tada jis bus išverstas.

Prašome suteikti mums atsiliepimą, tai yra jūsų sprendimas. Jei ne, prašome parašyti daugiau apie VB pranešimo sistema, kurią raštu apie - ypač, kur Admin CP mes galime rasti.

Šis išspręsta mano problema, tačiau idėja yra dar geras.

Atminkite, kad aš paprašiau, kad tu čia, kaip aš galiu rodyti žinutę svečiams, kurie lankosi mano forumas vertimo kalba?

Šie pranešimas variantų būtų galima parodyti jiems žinutę, o ne svečiams, kad gimtoji kalba.

Tai ne urgend bet vis dar gražus bruožas.

Šiuo metu rodomi virš žinutę per sąlyginį uzkoduojamos mano šabloną.

StarBuG

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sprendimas yra, kaip jūs dabar. Tiesiog pridėti šabloną jei su sąlyga tikrinimo skyriuje nėra kalba Parametras yra nustatytas.

Ištirsime VB pranešimų sistemos ir patikrinkite galimybes aprašyti tokį pranešimą, kuris bus rodomas tik išversti puslapį Admin CP - kaip aš suprantu tai, ką norite. Tai?

išskleidžiamajame sąlygas kaip ir kiti įspėjimo sistemą, pvz. narys [grupės]

2 sąlygas:
    Vartotojas nėra naršyti forumą [LANGUAGE] (išskleidžiamajame visiems aktyvuota langauges)

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

mes jau padarė naujų vartotojų grupės vartotojas priklauso moderatorius pranešimas sistemos galimybes. (Kalbomis grup)
    2 naujas galimybes:
    1.Vartotojas priklauso, kad moderatorius: [jo numatytąją kalbą]
    2.Vartotojas nepriklauso, kad moderatorius: [jo numatytąją kalbą]

1. rodomas žinutėje tik žmonėms su kalbų nuo parinktį
    2. nerodo žinutėje tik žmonėms su kalbos nuo variantas.
    Ji bus įtraukta į kitą IŠLEIDIMAS.

dabar aš dirbu savo mintis ..
    Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 05-01-11 prie 09:16.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Quote Originally Posted by StarBuG View Post
    išskleidžiamajame sąlygas kaip ir kiti įspėjimo sistemą, pvz. narys [grupės]

2 sąlygas:
    Vartotojas nėra naršyti forumą [LANGUAGE] (išskleidžiamajame visiems aktyvuota langauges)
    Jau padaryta .. bus įtraukti į kitą IŠLEIDIMAS

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •