Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: Trūksta kalbos parametro nuorodą RSS

Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Default Trūksta kalbos parametro nuorodą RSS

TGO

Aukščiau yra RSS olandų kalba. Kaip galite matyti nuorodas į RSS feed temas viduje nėra kalbos paramater: & language = nl

Taip pat pašarų neveikia / IE klaida.
    Paskutinį kartą redagavo krisp; 07-02-10 prie 20:00.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Taip, aš galiu matyti - tai visiškai neveikia. Mes patikrinti, ar pirmadienį. Mes su Jumis susisieksime, jei turėsime problemų su atgaminti.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Mes negalime atkurti šią problemą mūsų serveriuose. Prašome PM mums naudotis jūsų forumą detales (Admin CP + FTP).

Prisiregistravo
    Aug 2009

Klausimas rasti - ir aš tiesiog priminti, kad mes sprendėme vieną kartą jau ... Jis yra, nes tu negali nustatyti jūsų forumo aprašymas. Nustatykite jį, ir viskas yra gerai

Aš ne keisti vBET paskutinį kartą, nes nekilnojamojo forumuose aprašymas yra visada. Jūsų bandymo vienas nebuvo.

Taigi šį kartą mes taip pat ne kodo pakeitimus, bet aš pridėsiu montavimo instrukcija priminimas Patikrinti forume aprašymas yra nustatytas.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •