tik įsitikinkite, kad šie priedai dirbs su cloudflare, jei tai pagrindinis motyvas teksto išnyksta?
tik įsitikinkite, kad šie priedai dirbs su cloudflare, jei tai pagrindinis motyvas teksto išnyksta?
Jei įtariate, kad problema yra cloudflare, tada tiesiog jį išjungti, for a moment, ir patikrinkite rezultatus. Jei niekas nesikeičia su negalia cloudflare ten yra ne konfliktas ne visiems.
Atkreipkite dėmesį, kad vBulletin plugins tūkstančiai. Mes negalime patikrinti, nei užtikrinti, kad vBET dirbs su visų tų visose versijose - tai tiesiog neįmanoma, nes šių įskiepių, kuriama iš mūsų sritį. Dar vBET naudoja visi vBulletin mechanizmai, dauguma plugins nereikia jokių integracijos veiksmų. vBET bendradarbiaus su dauguma plugins nebuvo net nepastebi, kad tie egzistuoja, kadangi mes vertimo galutinis rezultatas.
Prašome padarė patikrinti ir mums rezultatus.
bandau išjungti cloudflare už kaip du trijų valandų, taip pat neatrodė dirbti mano pusėje
tai ok, aš paprašyti diegimo paslaugų pls pm man žingsnis padėkoti
Prašome išspręsti pirmąjį klausimą išorinius išvadus prie savo serverio (http://www.vbenterprisetranslator.co...disappear.html) ir vėliau, bandymų suderinamumo vBET, cloudflare.