Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: ar šie priedai veiks su cloudflare

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugsėjis 2013

Default ar šie priedai veiks su cloudflare

tik įsitikinkite, kad šie priedai dirbs su cloudflare, jei tai pagrindinis motyvas teksto išnyksta?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Jei įtariate, kad problema yra cloudflare, tada tiesiog jį išjungti, for a moment, ir patikrinkite rezultatus. Jei niekas nesikeičia su negalia cloudflare ten yra ne konfliktas ne visiems.

Atkreipkite dėmesį, kad vBulletin plugins tūkstančiai. Mes negalime patikrinti, nei užtikrinti, kad vBET dirbs su visų tų visose versijose - tai tiesiog neįmanoma, nes šių įskiepių, kuriama iš mūsų sritį. Dar vBET naudoja visi vBulletin mechanizmai, dauguma plugins nereikia jokių integracijos veiksmų. vBET bendradarbiaus su dauguma plugins nebuvo net nepastebi, kad tie egzistuoja, kadangi mes vertimo galutinis rezultatas.

Prašome padarė patikrinti ir mums rezultatus.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugsėjis 2013

bandau išjungti cloudflare už kaip du trijų valandų, taip pat neatrodė dirbti mano pusėje
    tai ok, aš paprašyti diegimo paslaugų pls pm man žingsnis padėkoti

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Prašome išspręsti pirmąjį klausimą išorinius išvadus prie savo serverio (http://www.vbenterprisetranslator.co...disappear.html) ir vėliau, bandymų suderinamumo vBET, cloudflare.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •