Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Apie talpyklos lentelės, duomenų bazės

Question Apie talpyklos lentelės, duomenų bazės

Tiesiog, kaip į šį klausimą, ką galima pasakyti apie,, jei aš ne naudoti talpyklos iš visų vBET? Yra išsaugoti ištrinti visus stalus į talpyklą? Aš pastebėjau, buvo pridėta daug naujų stalų (156 lentelių, palyginti su 3 lentelės 3.2.2 versija!) Savo duomenų bazės talpyklą funkcionalumą ...

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Nėra prasmės jį pašalinti. Jūs negalite naudoti talpyklą dabar, bet gal bus ateityje. Tuščias, o ne naudoja lenteles su absoliučiai jokios įtakos sistemos našumui.

Aš neplanuoja panaudoti ne visi, net ir ateityje. Bet, mano klausimas buvo ne tikrai paklausti, jei ji dėl sistemos veikimo ar vBET veiklos poveikį, ar ne, aš ne ginčytis ... Aš tik norėjau paprasta atsakyti, jeigu aš galėtų pašalinti lenteles ar ne. Aš tik noriu žinoti, jei tai sustabdyti vBET darbo, jei aš ne naudoti talpyklą.

Tai dėl asmeninių priežasčių ir mano supratimą, kad jis. Aš turiu savų priežasčių ne tokį didelį kiekį mano duomenų bazės lenteles, galite suprasti tai?

Taigi, yra saugu? Tiesiog paprastas atsakymas?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Mes nebandėme, bet kaip aš žinau, kodas, jis turėtų būti saugūs. Prieš Laikinoji atmintis yra naudojama, ji visada bus tikrinama, ar ji yra. Taigi, jei turite neįgaliesiems tada vBET neturėtų kada nors eiti į kodą su talpyklos užklausų. Yra "turėtų", nes, kaip aš parašiau, kad mes ne išbandžiau.

Ačiū. Aš Jums pranešiu, jei aš kada nors pabandyti.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •