Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 22

Tema: OMG pamatyti šį atsakymą

Red face OMG pamatyti šį atsakymą

Vakar aš turiu susisiekti su mumis elektroniniu paštu kai suomių vaikinas skaityti šį atsakymą, kuris mane šokiravo :-

Code:
    Jesus christ guys, do not provide translations for other languages, they're mostly horrible bullshit. For example this: http://www.pdaapps.org/fi/pc-softwares/20113-winrar-3-80-a.html
    Makes no fucking sense. Not a single understandable sentence here. Ask any Finn. And they're popping into my Google search results. I don't want to see anything like this ever again.

Thanks and peace.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Kaip matote, šiame forume Google vertimai yra daugiausia labai gera Taip gera, raštu įvairiomis kalbomis, kad žmonės gali suprasti vienas kitą ir diskusijas

Žinoma, vis dar automatinio vertimo, bet "Google" leidžia geriau ir geriau visą laiką

Vienas vaikinas pyksta, kai bus tiesiog eiti į kitą vietą, kai bus spustelėkite reklamuoja, kai liks - tai vyksta visą laiką, net savo originalo kalba. Bet dabar tai vyksta, nes tai vyksta taip pat išversti turinį. Todėl daugiau žmonių ateina į jūsų forumą, gal kai bus piktas, bet dar daugiau žmonių bus spustelėkite jūsų reklamuoja ir bus daugiau šansų, kad daugiau žmonių liks savo forumą.

Taip lengva tokius pranešimus - jis gali būti piktas vaikinas iš jūsų konkurentus, kurie tiesiog nemėgsta, kad jūsų forumas yra didesnė nei jo vienas jo gimtoji kalba

Tai yra - vaikinas jums išversti turinį internete. Ir yra daug daugiau žmonių, kurie daro. Man tai yra tikrai puiki!

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •