Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Kur galite patalpinti jūsų vėliava svečiams?

Default Kur galite patalpinti jūsų vėliava svečiams?

Kur dauguma žmonių čia jų vėliavomis svečiams? Ar pozicijos iš tikrųjų yra svarbūs?

Šiuo metu mes turime mūsų poraštės čia:

Paauglių Forumai>> Paauglių Pagalba | Paaugliai Patarimai ir paramos Forumai | Paaugliai Pokalbiai <<

bet buvo galvoti apie perkelti jį į antraštę arba žemiau mūsų svečių sveikinimo laišką.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Mano nuomone poziciją klausimu. Jis yra tas pats kaip su reklama, kai jis yra paslėptas kažkur apačioje, dauguma žmonių ne kada nors matyti ...

Robotai, žinoma, bus matyti. Aš nežinau, robotai, bet prioritetus pagal nuorodą poziciją.

Thats, ką aš galvoju, aš norėčiau vieta vėliavas, daug svečių vartotojams, todėl jie žino, kad forume bus išversti, bet I dont wanna paieškos prioritetą, kaip mūsų pagrindinio turinio ar kažką panašaus, kad vėliavos

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Michael View Post
    Thats, ką aš galvoju, aš norėčiau vieta vėliavas, daug svečių vartotojams, todėl jie žino, kad forume bus išversti, bet I dont wanna paieškos prioritetą, kaip mūsų pagrindinio turinio ar kažką panašaus, kad vėliavos
    Jūs galite padaryti, kad įgyvendinant visas išverstas URL Jūsų Sitemap su mažesnio prioriteto

Kaip pridėti išverstas URL vBSEO struktūra ir jų žemas prioritetas?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Mes netyrė šio dar. Ir atrodo, kad artimiausiu metu mes turime kitų prioritetų.
    Jūs galite paklausti vBSEO darbuotojai - Sitemap Generator jų produktų ir jų faktinį integracijos tirpalas.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •