Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 77

Tema: Pagrindinė problema, su išrašus

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Default Pagrindinė problema, su išrašus

Turiu viena iš pagrindinių problemų su išrašus. Aš šiuo metu turi ribotą simbolių, kurie yra išverstas Google vertėjas dieną nes sumos jei aš sąskaitą būtų juokinga. Deja tai reiškia, kad ne visi puslapiai yra išverstas iš karto ir pateikiamas tas pats turinys yra 13 skirtingų puslapių (aš naudoju 12 vertimai)

Aš esu atvira pasiūlymus, kaip išspręsti šią problemą. Manau tai yra viena iš priežasčių, I 'm losing eismo pastaruoju metu.

Čia yra pavyzdys, ką "Google" indeksavimo:
    https://www.Google.com/search?q=%22S...w=1364&BiH=643

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Ar jūs pasiūlymų, kaip išspręsti šią problemą? Ar manote, kad http://www.vbenterprisetranslator.co...Nate-Tags.html bus išspręsti problemą? Ką rodo nuorodą, kurią pateikėte?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Aš ne tiksliai žinoma kaip išspręsti šią problemą. Yra ne tekstas visuose geriau negu tas pats tekstas 7 kartus? (Aš iš pradžių sakė 12, reiškia 7)

Manau, kad pakaitinis Žymos padės.

Nuorodą I pateiktas nebėra rodo klausimas, nes puslapių išverstos. Tai daugiausia atsitinka su naujus puslapius ir labai sena puslapius, kurie nėra populiarus.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Čia yra dabartinis pavyzdys: https://www.Google.com/search?q=%22G...w=1364&BiH=643 (yra ta pati versija 5 metu, I 'm guessing nes išverstos 2)

Esmė yra ta "Google" yra nuskaitymo mano puslapius greičiau, nei galite turėti juos išversti.

FYI, aš praleidau daug pinigų pernai versti ir deja upping kvotą per dieną nėra išeitis.
    Paskutinį kartą redagavo tavenger5; 04-02-13 prie 13:51.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Greitai nustatyti alternatyvius Žymos bus stengiamės pateikti kuo greičiau. Pirmą kartą pabandžius alternatyvių Žymos. Jūs galite laikinai išjungti mažiau svarbus kalbos.
    Be to, mes galime padaryti yra konfigurowalne variantas Jei nėra jokių vertimo tada:
    1) Rodyti originalus tekstas - tai dabar
    2) Rodyti originalaus teksto pastabos buvo laukia vertimas - puslapis reikalauja daug nedidelių vertimų ir pastabos gali atsirasti annoyingly dažnai
    3) rodo tuščią tekstą

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Ačiū jums už greitą atsakymą.

Vietoj rodo kelis erzina pažymi kai kažkas nėra išverstas, yra vėliavos sistemos sakyti "šį visą puslapį yra išversta"? (atėmus raštai, nes raštai pakeisti aikštelė)

Manau idealus variantas būtų "parodyti tuščias tekstas su pranešimų pasakyti, kad puslapis buvo visiškai nepakito dar" pranešimas bus išeiti kai puslapio yra išversta.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Dėkojame už jūsų pasiūlymą. Mes dirbame dėl šios funkcijos.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •