Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 1515

Tema: Išversti tik naujų temų

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Be to, leidžia pasakyti, aš turiu gijų išverstas x skaičius, bet I don't wanna versti nieko apskritai nebėra. Tai jokiu būdu išjungti vertimai nenuimant visi nuorodos į šiuos puslapius.

Šiuo atveju aš norėčiau pasilikti vėliava nuorodos kur vertimai egzistuoja, bet išjungti vėliava nuorodos, kad nieko naujo yra išversta.

Tai yra atvejis, kai vidaus jungikliu sakyti "Jei šioje temoje yra pilnai išverstas į šią kalbą, rodoma vėliava nuorodą"

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Sukurkite naują temą su funkcija.
    Neišmeskite vienas klausimas, vienam viena gija.
    Nauja funkcija "tik versti naujas temas" jau yra padaryta ir įtraukti į stendą - vBET 3.x ir vBET 4.x versijų.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Aš įdiegta naujausia versija, ir Deja tai neveikia kaip aš pagalvojau, kad būtų.

Problema yra, kad jei naudojamas, vyresnio amžiaus temas tada dienų nurodyti buvo išversti nebėra susietas su. Be to, nuoroda vis dar egzistuoja, tačiau nukreipiamas į originalą. Suprantu ten uždavinys nustatyti, ar temoje buvo išverstas ar ne, bet aš manau, kad tai būtina, nėra atliekos pinigų ankstesnius vertimus, kad yra baigtos.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Be to, jei gija, kuri buvo anksčiau išversto ribos "Nereikia versti senas temas" tada bus daug perindeksavimą vyksta. Jei kas nors tai neturėtų būti keletą dienų, tačiau nustatytos datos, vertimai nuolat netaps beprasmės.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Jei tema yra nukreipta tada jums ne prarasti pinigus dėl vertimo, nes ji nesiunčiama vertimo.
    Vertimo temoje nuo tam tikros datos bus http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html.

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •