Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 22

Tema: Saugumo problemą su admincp nuorodos

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default Saugumo problemą su admincp nuorodos

Turiu mano admincp aplanką. Htaccess apsauga. Tačiau, kai atvertas lang parametras URL (ty site.com / lt / admincp /), tada, kad prieiga yra apeiti! Tai atrodo gana rimtas saugumo klausimas, jei ji iš tiesų yra klaida.

Taip pat, jei mano forumas yra išverstas, tai mano admincp nuorodos kalbos paremeter kažkokių priežasčių jie nebuvo anksčiau.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Taigi pridėti apsauga taip pat išversti admincp URL, arba dar geriau - nukreipti į Htaccess išvertė acmincp URL normalus vienas. Tai privers ketinate admincp įprastu būdu ir dirbs jūsų saugumo. Tai yra specifinis sprendimas, naudojamas jūsų forumą - prašome patvirtinti faktinį nustatymus Jei jums reikia pagalbos, tai - Prašom parodyti man savo faktinė Htaccess failą..

Jei nenorite turėti URL sekimo darbo admincp tiesiog naudokite "Ignoruoti URL" galimybė. Asmeniškai aš manau, kad nereikia ne visi - kai jūs einate, admincp jums nereikia daryti iš išverstą puslapį, ir net jei jūs galite rankiniu būdu pakeisti URL. Bet kokiu atveju "Ignoruoti URL" bus išlaikyti nuorodą, jums nori sekti vertimo.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •