Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: Forumas Nuorodos problema dar kartą

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default Forumas Nuorodos problema dar kartą

Po atnaujinimo į 3.3.0, šią klaidą vėl vyksta: http://www.vbenterprisetranslator.co...failure-2.html

Mes atėjo su anksčiau nustatyti neveikia anymore

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Ji taip pat atsitinka su nuorodos į mūsų nuotraukų galeriją vartotojo, kad aš laikinai leido "Pakeisti" Forumas Nuorodos tiesioginių nuorodų į tikslinių URL? "Galimybė laikinai vBSEO (tai pertraukų mano hit counter).
    Paskutinį kartą redagavo moman; 22-01-10 prie 04:43.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Jūs rankiniu būdu pakeisti failą ir naujinimo metu perrašote grįžta į numatytuosius. Štai kodėl ji nustojo veikti.

Atsiprašome, bet kol ji nebus palaikoma oficialiai jūs turite laikyti jį rankiniu būdu. Taigi, tiesiog susisiekite pakeitimus vėl ir Ti dirbti.

Aš eisiu į glaudesnį ryšį, kurį yra nukreipta, ir aš patikrinti galimybę remti šią sekančios laidos Aš ten duos atsakymą.

EDIT:
    Aš pamačiau jį - prašome bandyti naudoti parinktį "Ignoruoti URL vBET pagrindiniai variantai - tai turėtų išspręsti problemą ir išsaugoti pasirinktą URL nėra stebimi pagal vertimą.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 22-01-10 prie 19:18.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Ačiū, aš naudoti parinktį. Redid vadovas pakeisti ir tai nebuvo veiksminga, todėl aš laikytis ignoruoti URL parinktį.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •