Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Naudojant apertiumtest.php, kas atrodo darbai ir ne darbai

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Default Naudojant apertiumtest.php, kas atrodo darbai ir ne darbai

Sveiki vaikinai, tiesiog bandymai naudojant apertiumtest.php tyrimams, ir gavo šį pranešimą, kas yra tai, yra sakoma darbų ar ne?

Pradžios vertimo konkursas Apertium
    Bandymo rezultatas: {"responseData": {"translatedText": "Labas adiï½s"}, "responseDetails": neapibrėžtas, "responseStatus": 200}
    Bandymo klaida:
    Ryšio laikas (ms): 2646.09082031

ačiū prieš

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Šis pranešimas sako, kad viskas yra gerai ir Apertium vertimo darbų.

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

-Aš bandžiau atidaryti kai kurios kitos kalbos puslapį, bet vis dar nėra išversti
    kiek apertium max riba iš tikrųjų, permonth ar perday, kas nors žino?

-Aš bandė pašalinti api raktą nuo admincp > vBET vertimo paslaugų teikėjų > Apertium vertimo API raktas
    tada bandė atidaryti apertiumtest.php failą dar kartą, jos vis dar rodo patį pranešimą

Bandymo rezultatas: {"responseData": {"translatedText": "Labas adiï½s"}, "responseDetails": neapibrėžtas, "responseStatus": 200}
    Bandymo klaida:
    Ryšio laikas (ms): 1141.77612305
    Taigi jos atrodo, kaip šis pranešimas reiškia, jos neveikia

ar galite pasidalinti, kas yra vbenterprisetranslator.com apertiumtest.php pranešimo, ir tai apertium darbų čia?

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

atnaujinimo, aš vis dar paliktas tuščias api raktas nuo admincp > vBET vertimo paslaugų teikėjų > Apertium vertimo API raktas

ir bandžiau atidaryti apertiumtest.php failą dabar vėl (kelias valandas po mano paskutinė žinutė, aukščiau), pranešimą dabar keičiasi į šį

Bandymo rezultatas: {"responseData": {"translatedText": neapibrėžtas}, "responseDetails": "nėra palaikomi pora", "responseStatus": 451}
    Bandymo klaida:
    Ryšio laikas (ms): 744.413085938

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Apertium šiuo metu neveikia. Tai nėra oficialus pareiškimas iš jų. Mes stebime situaciją.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Apertium dabar ji dirba.

Quote Originally Posted by basketmen View Post
    -Aš bandžiau atidaryti kai kurios kitos kalbos puslapį, bet vis dar nėra išversti
    kiek apertium max riba iš tikrųjų, permonth ar perday, kas nors žino?
    Apertium nepalaiko visų kalbų poras. Be to, Apertium yra padėti "Microsoft" ir "Google" vertėjas, ji negali būti naudojama gali veiksmingai Versti puslapius. Apertum prieiga dažnai priklauso nuo eismo serveryje.

-Aš bandė pašalinti api raktą nuo admincp > vBET vertimo paslaugų teikėjų > Apertium vertimo API raktas
    tada bandė atidaryti apertiumtest.php failą dar kartą, jos vis dar rodo patį pranešimą
    Apertium prieigos nereikalauja klavišą. Tačiau registruoti vartotojai turi didesnį limitą užklausas.

ar galite pasidalinti, kas yra vbenterprisetranslator.com apertiumtest.php pranešimo, ir tai apertium darbų čia?
    Aš tą patį laišką kaip savo pirmojo ir Apertium veikia.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •